billur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bunu home of the underdogs dan indirdim ama dosyaların arasında setup.exe filan yok?sadece lolcd.003,lolcd.004,...vs. diye dosyalar var.Ayrıca bir programla birşeyler mi yapmam gerekiyor?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sıkıştırılmış, winrar ile açmayı dene eskiden arj vardı uzantısı onu aklıma getirdi, hep ona sıkıştırırdık oyunları hehe.komutları zorlardı insanı.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Winrar la açtıktan sonra bu dosyalara ulaşılıyor zaten.Peki arj nasıl kullanılır? ;) Ben nasıl açıcam şimdi bu dosyaları yaw?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Powerzip adlı programla kurcaladım biraz.Arj felan değil diyor dosyalar için. :P CD ye filan mı yazmam gerekiyor acaba?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 underdogs un site neydi :?[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Home of the Underdogs[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 internetten daemon tools programını bulk onunla bi dene....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar