Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar tekrar yazıyorum clana girmek isteyenler [email protected] msn olarak eklesinler. bizde clana ekleyelim.[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Fightrance, 15 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar tekrar yazıyorum clana girmek isteyenler [email protected] msn olarak eklesinler. bizde clana ekleyelim. UP[signature][hline]Nick: Aietes Clan: Beramus(leader) Level: 45+ Race: Karus-Paper Mage Server: b1+b2+b3+b4+b5+b6+b7+b8+b9......... Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Fightrance, 15 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar tekrar yazıyorum clana girmek isteyenler [email protected] msn olarak eklesinler. bizde clana ekleyelim. evt bencede ekliyelim :)[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assasin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 imza yanliş olmus duzelltim ama duzelmedı sanırsam bunuda kontrol amaclı yapıyorum kızmayın +6 mıragı kırdım ustume gelmeyın valla aglarim[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OttomaN_Warrior Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yeni karakter acıcam Orc Priest Healler eger Rushlarsanız gelebilirim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: delihan, 16 Haziran 2005 00:06 tarihinde demiş ki: imza yanliş olmus duzelltim ama duzelmedı sanırsam bunuda kontrol amaclı yapıyorum kızmayın +6 mıragı kırdım ustume gelmeyın valla aglarim +6 mirage i kırdın ama shard ını +7 yaptın daha ne istion. :)[signature][hline]Nick: Aietes Clan: Beramus(leader) Level: 45+ Race: Karus-Paper Mage Server: b1+b2+b3+b4+b5+b6+b7+b8+b9......... Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 off of shard +7 olunca bastım zaten gaza gelıp basmaz olaydım neyıme +7 shard of offfffff gitti silah[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: delihan, 16 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki: off of shard +7 olunca bastım zaten gaza gelıp basmaz olaydım neyıme +7 shard of offfffff gitti silah banada hep öyle oluyor. 150m biriktirmişken şuan 0 ım. velimdeki tek parça +7/12 hp pants i satmaya çalışıoym. başkada bişiyim kalmadı zatı. allahtan full +7/12 ledim üstümü. onlarda olmasa. :([signature][hline]Nick: Aietes Clan: Beramus(leader) Level: 45+ Race: Karus-Paper Mage Server: b1+b2+b3+b4+b5+b6+b7+b8+b9......... Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla tatili ii degerlendirdim line age cdlerini aldım ewe donucem belki ona dewam ederim daha eglenceli gibi beramuscu kardeslerim isterseniz sizde gelin beraber basliyalim burada[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar