ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tikky Fistan, almış hemen=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 peki beyler kadıköyde nerden alınır illa amazon.comdan mı sipariş etcem...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 lazer ameliyatı %99 diye birşey değil çok pis yalan söylemişler hiçbir sorunu geçmeden tamamen düzgün görüntü alınan ameliyatlar %50 biliyorum ben. Sonra ya tekrar ameliyat ile düzeltiyorlar, o seferde olmazsa tekrar olamıyorsun kornea inceldiğinden hayatın boyunca bulanık görüyorsun.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
billur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hayatımda hiç güneş gözlüğü takmadm ben biliyoorrğğğ muğsun?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Biz Fakiriz Olum Be Güneş Gözlüğü ya.Gazeteden Şapka Yapıp Geziyoruz :([signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben modayı takip etmem moda beni takip etsin :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Güneş gözlüğü alıcam hatta bu sabah valideye maddi destek çıkması için açtım konuyu tamam al dedi. Almışken kullanışlı ve güzel bişey almak istiyorum. Doğubank'ta 2.katta ray-ban, lacoste vb. iyi markaların kaçakları satılıyor oraya bakıcam öncelikle alıcak arkadaşlarada bakmalarını tavsiye ederim. Güneş gözlüğü neden alınır ? 1 - Yaz aylarında güneşte gözlerimizin yorulmaması için, göz sağlığımız için. 2 - Karizmamıza katkıda bulunduğu için ;) Tabiki surat biçimimize en uygun gözlüğü almak gerek. Doğubank'tan alan varmı bu Pilot tarzı ray-ban gözlüklerden alan ? fiyatı ne kadar ? Birde normal bir gözlükçüdeki fiyatı ne kadar ? [kaçak olmayan yani ? ][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 [spo1=240 milyon][/spo][signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Anladım saol şeref.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bir gözlük 240 milyon ?!? röeh diyorum...[signature][hline]chuck!
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kredi kartına 12 taxit yaptarsın sonuç olarak bi güneş gözlüğü.. çok trendy bişi değilsen 7-8 sene takarsın. yakışsın yeter[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 abi gözlük dediğin ucuz birşey değil ki hiç bir zaman.. peder 2 tane cam 2 tane sap aldı (miyop gözlüğü gerçi ama..) yani çerçevesi yok gibi bir şey 600-700 arasıydı sanırım. bende bi chanel var 2 yıl önce falan aldım 350 idi. ama gözlük işte taksit yapiosun falan cep telefonu gibi düşünürsen çokta pahalı değil. 2 yılda bi değişirsin olur biter.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ama bu güneş gözlüğü , altı üstü güneşli havalarda takıyorsun...hayatta bayılmam ona 240 milyon , bayılanlara da birşey demem tabii ki ; almak isteyen alsın :9[signature][hline]chuck!
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla genelde sırf gözlük satan dükkanlarda 140-150'den başlar zaten.. ya da pazardan kırtasiyeden 25 milyona alırsın sonrada optik 2 cam 2 çerçeveye 700 bayılırsın heuhe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 boş yere sarfedilen bi para deil bence 240 milyon, benim gözlerim yazın güneşli havalarda dehşet kanlanır ve kaşınır[bi çok kişide daha gördüm.gözlük takmam şart.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 güneş gözlüğü dediğin şey hakkatten paraya değer[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 5-10-15-20-25 milyona gözlük alıcaksan hiç alma daha iyi onlar gözlük değil zaten. plastik.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aviator model gözluklerden mi bahsediyoruz ?[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 180ytl ye hidrolik disk fren seti alamıyoz millet 2 katı fiyatlara gözlük alıyo ._.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ya bırakın gunes gozlugu falan heryeri karanlık gormenin ne faydası var tipsiz olanlar gunes gozlugu takar gizlemek icin:P alın bi sapka ohh ne rahat:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: CusTodeM, 19 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Ya bırakın gunes gozlugu falan heryeri karanlık gormenin ne faydası var tipsiz olanlar gunes gozlugu takar gizlemek icin:P alın bi sapka ohh ne rahat:P Müthiş :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Öne çıkan mesajlar