Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin Gözünde Aynı Gözlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lazer ameliyatı %99 diye birşey değil çok pis yalan söylemişler hiçbir sorunu geçmeden tamamen düzgün görüntü alınan ameliyatlar %50 biliyorum ben. Sonra ya tekrar ameliyat ile düzeltiyorlar, o seferde olmazsa tekrar olamıyorsun kornea inceldiğinden hayatın boyunca bulanık görüyorsun.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Biz Fakiriz Olum Be Güneş Gözlüğü ya.Gazeteden Şapka Yapıp Geziyoruz :([signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mesaj tarihi:
Güneş gözlüğü alıcam hatta bu sabah valideye maddi destek çıkması için açtım konuyu tamam al dedi.

Almışken kullanışlı ve güzel bişey almak istiyorum.

Doğubank'ta 2.katta ray-ban, lacoste vb. iyi markaların kaçakları satılıyor oraya bakıcam öncelikle alıcak arkadaşlarada bakmalarını tavsiye ederim.

Güneş gözlüğü neden alınır ?

1 - Yaz aylarında güneşte gözlerimizin yorulmaması için, göz sağlığımız için.

2 - Karizmamıza katkıda bulunduğu için ;)

Tabiki surat biçimimize en uygun gözlüğü almak gerek.

Doğubank'tan alan varmı bu Pilot tarzı ray-ban gözlüklerden alan ? fiyatı ne kadar ?

Birde normal bir gözlükçüdeki fiyatı ne kadar ? [kaçak olmayan yani ? ][signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Mesaj tarihi:
abi gözlük dediğin ucuz birşey değil ki hiç bir zaman.. peder 2 tane cam 2 tane sap aldı (miyop gözlüğü gerçi ama..) yani çerçevesi yok gibi bir şey 600-700 arasıydı sanırım. bende bi chanel var 2 yıl önce falan aldım 350 idi. ama gözlük işte taksit yapiosun falan cep telefonu gibi düşünürsen çokta pahalı değil. 2 yılda bi değişirsin olur biter.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
valla genelde sırf gözlük satan dükkanlarda 140-150'den başlar zaten.. ya da pazardan kırtasiyeden 25 milyona alırsın sonrada optik 2 cam 2 çerçeveye 700 bayılırsın heuhe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
boş yere sarfedilen bi para deil bence 240 milyon, benim gözlerim yazın güneşli havalarda dehşet kanlanır ve kaşınır[bi çok kişide daha gördüm.gözlük takmam şart.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
180ytl ye hidrolik disk fren seti alamıyoz millet 2 katı fiyatlara gözlük alıyo ._.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Ya bırakın gunes gozlugu falan heryeri karanlık gormenin ne faydası var tipsiz olanlar gunes gozlugu takar gizlemek icin:P alın bi sapka ohh ne rahat:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 19 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Ya bırakın gunes gozlugu falan heryeri karanlık gormenin ne faydası var tipsiz olanlar gunes gozlugu takar gizlemek icin:P alın bi sapka ohh ne rahat:P

Müthiş :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
  • Yeni Oluştur...