Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Acaba hormonlarımız olmasaydı yine cinsellik denen birşey olacak mıydı?Ya da insanlık olacak mıydı...Cinsel ilişki doğanın bize hormonlar aracılığıyla oynadığı(zorladığı!) bir oyundur,diye düşünüyorum.Yani tek kelimeyle gereklilik...Sonuçta aldığın hazzı de bilinçli bir şekilde değil,gene endorfinin(galiba) aracılığıyla alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ikiside.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kastettiğim ikisininde bağımsız olması değil.Biri diğerine bağlı bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Ferrero, 16 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: gerek değil. el işi görür bir müddet... Sonra belki gerekir said: tashmoo, 16 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki: kesinlikle siksmek gerektigi kanisindayim Seks hayatımızın bir parçası olabilir, doğrudur. Ama bunu böyle çirkin tabirlerle konuşmak da terbiyesizliktir kanaatimce. Siz hiç cinsellik ile ilgili konuşan bir bilim adamının, aklı başında bir insanın "Çatır çatır", "s...şmek" gibi tabirler kullandığını gördünüz mü ? Lütfen mesajlarınızı atarken binlerce kişinin de bunu okuduğunu unutmayınız. Arkadaş arasında muhabbet etmiyorsunuz.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart - Chiptech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hayvan içgüdüleriyle hareket edip karşı cinse saldırmadıkça, seks hayatın bir parçası olacaktır. Diğer türlü hayvan oluruz.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: LathspeLL, 16 Haziran 2005 16:06 tarihinde demiş ki: said: tashmoo, 16 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki: kesinlikle siksmek gerektigi kanisindayim Yeni üyelerin ortamı gittikçe bozduğu kanısındayım. Ortam diğer forumlara benzemeye başladı. Konuda sorun yok, mesaj atanlarda sorun. Düzgün tartışırsan problem olmaz ama bunun gibi mesajı atarsan ortam bozulur. Tamamen katılyorum..[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Haydar Dümen i patiye uye edelm bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 üremek için gereklidir:p[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: kam3r, 17 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki: Haydar Dümen i patiye uye edelm bence :P lol.[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 baydınız ya[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Harbi bizene.biz genc adamız..İşin amacı eglence - zevk[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Klan Sitesi--> www.MurderOfDarkness.web.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Arndiol, 17 Haziran 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Harbi bizene.biz genc adamız..İşin amacı eglence - zevk Sırf eğlence zevk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 adim samuel yas 21. hemcinsime ilgim yok. karsicinsime de ilgim yok. cinsel acidan zayif yaradilisliyim. seks dedigin herseymi canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 donnie darko: "whats the point of living if you dont have a dick" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Urza ve seks[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Kartan, 17 Haziran 2005 12:24 tarihinde demiş ki: said: Arndiol, 17 Haziran 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Harbi bizene.biz genc adamız..İşin amacı eglence - zevk Sırf eğlence zevk? Evet...Şimdilik bu[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 her ikiside bence[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aman tanrim kel geri donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 :p[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Gerektir sanırım cunku genellıkle sex yapanların cogu hele kı genc olan kesmı uremeyi amaçlamıyo..?!! (Ne dıom ya ben)[signature][hline]Obaley..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: SmoLaFein, 18 Haziran 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Gerektir sanırım cunku genellıkle sex yapanların cogu hele kı genc olan kesmı uremeyi amaçlamıyo..?!! (Ne dıom ya ben) Tamamen haklısın..Lise çagında bir adam neden bebek istesin ki?[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bu konu hala acık ilginc :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kardeşim konuyu acan ne sacmalamıs öyle ya Gereklilik diyipte illa zinamı yapmak gerekir . Evlilik konumunda Birleşip cocuk yapmak farz diye biliyorum neslin devam etmesi icin doğmak yasamak üremek ölmek[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bende Onu diyorum ya Günah Günah :yapma: Ayrıca Ne Bu utanmıyonuzmu -16 patiler ve kızlarda var burda :utaniem:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 19 Haziran 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Farz olabilir ama ille o amacla yapmak şart değil... Ben keyfime bakarım, Önümde yarimle... Ben keyfime bakarım, Onunla birleşirken... :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar