MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Evet beyler Delikanlılığın ALTIN Kurallarını Arıyoruz Şöyle hoş komik birşyler toparlamayı düşünüyoruz Dedim Paticik Delikanlı yuvası (: hehe Yardım ederseniz sevinirim Delikanliyiz.Biz Site eğlence amaçlı olucak (: bir nevi Inter Aktif Delikanlılık Portalı mail vs (: Delikanlı Adamın Mail Adresi bu ALTIN KUralları Siz Paticiklerle bulmayı ümit ediyoruz (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 21 June 2003 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 DELİKANLİ ADAM caps yazmaz:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adamın erkek sevgilisi olur[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Delikanlı adamın forumla morumla alakası olmaz![hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Delikanlı adam kanatlı takım tutmaz. Bknz : Bjk Delikanlı adam bilgisayarda yardım menüsünü kullanmaz ihtiyacı olmaz. Delikanlı adam internette sörf yapmaz tavla oynar. Delikanlı adam bilgisayarını sleep modda bırakmaz bilgisayarı her zaman hazır ve nazır'dır. vs..[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Diablo, 21 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın erkek sevgilisi olur[hline]Façiku Afikiki? aha o nası oluyo[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Delikanlı adam delikanlılığın kurallarını aramazzzzz[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bunlar gercekler :) edit:yazım yanlısı [Bu mesaj Diablo tarafından 21 June 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adam diyet yapmaz, gerekirse korse kullnır[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Delikanlı adam küpe müpe takmaz.Küpe takanıda hoş karşılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adam mecburi haller dışında koşmaz...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanli adam ironik olmaz... delikanli adam kodu mu oturtur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adam tayt giymez... delikanlı adam kısa ve öz konuşur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 heueh güzelve hos şeyler (: yalnız üstleridne bir kaç ekleme yapaiblirim (: daha kibarcasından 8:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adam bacak bacak üstüne atmaz[hline]salla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Delikanlı kardeşler futbol maçlarından sonra 1 el havaya ateş açarlar. Ve bununla gurur duyarlar. Delikanlı adam sigara içmez, bira içmez, rakı içer. Delikanlı adam büyüklerinin yanında light olur.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Melkor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Delikanlı adam uyumaz, gözlerini dinlendirir. Delikanlı adam Televole ve benzeri magazin programları izlemez. Delikanlı adam el şakası yapmaz, yapandan da hoşlanmaz. Delikanlı adam Haydar Dümen ve Güzin Able gibi şahsiyetlerle muhatap olmaz.[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 deilkanlı adamın sevgilisine asıldılarmı adamda asılana asılır delikanlı adam tv seyretmez. seyretsede magazin programlarını asla izlemez. en kötü tom&jery izler.[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 -delikanlı adam bilgisayarının monitörüne "liselim", "canısı" gibi yazılar yapıştırır -delikanlı adam "byebye" vb. yumuşak vedalaşma kelimelerini kullanmaz, "eywallaah" der (icqda bile)[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adam espri yapmaz, yapıcaksa da kinayeli sozcukler kullanmaz[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adam osurmaz, ama geğirir[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adamın doom günü bile olsa balon vs. gibi şeylere bulaşmaz hehe[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Delikanlı adam delikanliyiz.biz e girer :) [Bu mesaj Ernest tarafından 22 June 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 delikanlı adam balon istemez, karizması sayesinde kendiliginden gelir :P[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Ernest, 22 June 2003 01:37 tarihinde demiş ki: Delikanlı adam delikanliyiz.biz e girer :) [Bu mesaj Ernest tarafından 22 June 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] delikanlı adam bize girer ne demek arkadaşım[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar