Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SoundBlaster Audigy2 ZS 7.1 Ses Kartı ile ilgili...

revhas

Öne çıkan mesajlar

on-board la dneyip kendin karar vermen lazım,ama genelde oyun oynarken onboard ses oyunlarda kare/sn düşüşüne yol açıyor.
kendim için ses kartım alacak olsam CREATIVE - AUDIGY ES (SE) alırdım.Bulabirisen bunu al bunun zs den farkı 8.1 yok 5.1 desdekliyor,firewire yok birazda ses db daha düşük galiba .Birde audigy value diye yeni bir model gelmiş (hiç bir bilgim yok)birde ona bak.Bunlarda eax 4.0 var oyunlar için daha iyi tabii
Bu arada kullanacağın hoparlör nedir?

http://tw.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=8985
http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653

[Bu mesaj jagd tarafından 18 Haziran 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 7.1 ses kartı 2.1 sistem için alınmaz diyenler çok yanlış biliyor söyleyeyim.

Bir kere bir ses kartı çevresel ses sisteminin boyutlarına bakmadan ses kalitesini başarılı bir şekilde arttırır. O yüzden kullandığınız ses kartı, sistem ne olursa olsun gereksiz olmayacaktır.

Kendimden örnek vermek gerekirse bende audigy 2zs ses kartı mevcut ve bu kartla kullandığım iki ses sistemi var. İlki Creative T7700 7.1 ikincisi ise Creative L3500.
T7700+audigy2 zaten çok güzel bir ikili. Çevresel ses sistemi oyunlarda çok hoşunuza gidiyor. Mp3 çalarken de öndeki 3 hoparlör kullanılıyor ve gene çok başarılı bir ses mevcut.
L3500 ise şu ana kadar gördüğüm en iyi 2.1. Hatta ses kalitesi eğer çevresel sistemi bir kenara bırakırsanız ( ki kendi özel sistemi ile 4.1 etkisi yaratıyor. nasıl yaptığını anlamıyorsunuz ama sesin sağ önden mi yoksa sağ arkadan mı geldiğini anlıyorsunuz.) daha yüksek. Resmen T7700 'yü kalite olarak tokatlıyor.
Eğer Audigy2 olmasa ikisinden de kabız gibi ses geleceğine eminim çünkü arkadaşlarımdan biliyorum.

Bu arada yeni L3600 çıktı. L3500'den daha iyi mi bilmiyorum ama onun kadar iyi olduğu kesin.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...