tower Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cz öldürdüğün adamlardan kaç np alıyon[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Lvl: 3x Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tek başına öldürürsen 50 alıyosun partyle öldürürsen 25ten 7 ye kadar degişiyo partyde kaç kişi olduguna göre.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 saol[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Lvl: 3x Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 daha 3x isin cz ye adımını atma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bide areste yani 2X +8 li asasinler le bi git tanış derim.... :P[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 60 altı aresde cz cıss aman dıım denemeyın yatrsınız hemde coook[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bırakın ADamı Bi gİtsin Oranın Havasını Solusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 gittim soludum np kazandım da ama tehlıkelı hala kazandım da nasıl: spıke town rulzz:D orc towna gır mage ı al ve kaç ehuehehe bu kdr basıt aslında[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu CLan: The_Others Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar