TRibula Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 kusura bakmayın bulamadım forumda belki yazıodu ama ikisi arasında fark nedir bilen var mı yada yazacak olan var mı? bus ile nus arası farkı anladım ama bunlar arası fark nedir şimdiden teşekkürler[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 BUS ile NUS arasındaki fark neyse NUs ile CUS arasındaki rafkta odur. BUS: Blessed upgrade scroll dur.Bunun upgrade yapma olasılıgı cok yuksektir NUS: Normal upgrade scroll dur. Bunun upgrade yapma olasılıgı BUS a gore daha dusuktur. CUS: Cursed upgrade scroll dur.Bunun upgrade yapma olasılıgı en dusuk olanıdır. Fark anlasılabilmishtir umarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crui Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 çok güsel bi açıklama teşekkürler ottoman_prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ahh mazı:D ne kdr bılgısızmısız[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar