Aidoness Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arkadaşlar kız arkadaşıma hediye etmek için Vega'nın eski albümü Tatlı Sert'e ihtiyacım var.İnternette bir çok alışveriş sitesinde aradım ama ya listelerinde yok ya da stoklarında.Şuan Ankara'dayım ama 1 hafta sonra İstanbul'da olucam.Bu albümü bulabileceğim bir müzik market veya bir yer var mı?Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]LoST
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 istanbul'da müzik marketlerde bulabilirsin gibi geliyor bana pek eski bir albüm değil çünkü.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 müzik marketlerde kesin vardır kasma internetide pek güzel diildi...ilk albümleri[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bir kitabevi var İstiklal Caddesi'nin girişindi, Tünele doğru yürürken solda, adı sanırım İstiklal kitabevi'ydi, oraya bakabilirsin. 98 senesinin albümünü bulmuştum o da olabilir.[signature][hline]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Tatlı sert eskimi ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
Öne çıkan mesajlar