Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz uçak bileti firmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 19 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
almanya icin germanwings'e dikkat etmek lazim arada bir, belirli gunler icin oyle promosyonlari oluyorki insanin sirf o paraya ucmus olmak icin ucasi geliyor

mesela 3 (yaziyla uc) euro'ya berlin'e gidis vardi bir ara

Bir sürü hava yolu var böyle. İngiltere'de vardı 1 sterlin'e.. 11 Eylül'den sonra havayolu şirketlerinin farklılık yaratmak adına bulduğu muhteşem pazarlama stratejisi.

Ama o 3 euro'luk bileti almak için,

1-) Çok önceden plan yapman gerekli ve bileti alman gerekli. 1 yıla yakın bir süre sanırsam.
2-) Bunların çoğunun seferleri charter seferleridir.
Konfordan oldukça uzak bir yolculuk yaparsınız onun için.
3-) Yemek/içki servisi gibi bir servisleri olmadığı için yine konforunuzdan feragat edersiniz..

Tabii yine de çok karlı. Ama çok uzun süre önceden gününe kadar program yapman gerekli seyahetlerinde. Onun için pek efektif değil.. Biraz işin göz boyaması..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Mesaj tarihi:
Yaw ExhaulteD, bilmişlik yapıyorsun, "annadı?" falan diyorsun bir de anlatıyorsun bilmediğin şeyi yahu. Hadi önemli değil de, yanlış bilgi vermeyelim millete... Hollanda'dan İstanbul'a tek yön de 19eur olabiliyor bazen...

Ha bu iş evet-hayır yarışmasına döndü resmen, onun için diyorum ki girin corendon.com 'a (ki bileti zaten sadece buradan alabiliyorsunuz, acentalar da siteden alıp size satıyor) bakın, istanbul'dan gidişe, Hollanda'dan gidişe falan... (reklamlar da da 19eur'dan BAŞLAYAN fiyatlar diyor)

Ayrıca dediğim gibi, ben gelirken corendon'la geldim ve konforu gayet iyiydi. Onur Air'in uçağında, yanımda 200eur'ya uçan kişilerle uçtum. Normalde yemek dahil diye biliyorum ben de, ama yemek dağıtılırken kimse sormadı bana corendon muyum diye doğal olarak ve verdiler yemeğimi :) Gayet süperdi söyleyeyim yani...,

Yorum yapmayalım, bildiğimizi söyleyelim lütfen. Bu arada ancak 180eur'a bilet bulabildim. Yarına kalır inşallah. Onu da alamazsam, kaldım buralarda. :/

Not: ExhaulteD, kızma ama "annadı?" lafına kızdım yane, başka bişi yok. Yanlış da anlamış olabilirim. Risk'te yenildim zaten, kızgınım(masaüstü oyun)

[Bu mesaj moriteri tarafından 19 Haziran 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...