moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ey herbişeyi paylaştığım, danıştığım paticik milleti... 25-26 haziran gibi nasipse Türkiye'ye dönecem ama ucuza bilet bulamıyorum (KLM ve THY uçuruyor fiyatları, bana gelmez)... Hangi firmalar var Türkiye'ye ucuza uçuran (Benim için Hollanda-İstanbul lazım ama ilerde vatandaşlara faydalı olsun diye siz hepsini yazın)? Bir-iki tane ben söyliim.. www.corendon.com : Direk online satış yapıyor, Hollanda-İstanbul uçuyor. Gayet de iyi servisi. www.flyair.nl : Bu da direk online satış yapıyor. Corendon'dan biraz daha pahalı. Hollanda - İstanbul uçuyor. www.transavia.com : Bunu da şimdi buldum. Amsterdam (Hollanda) dahil bissürü yere gidiyor. Ama Türkiye'den Antalya ve İzmir var, İstanbul yok :( [Bu mesaj moriteri tarafından 18 Haziran 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 onur air in yasağı kalkmışsa onunkilerinde ucuz olması lazımdı..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hollanda dan bana magic mushroom, mavi ve siyah gül tohumu getirirmisin? :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 banada lale..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet onur air epey bı ucuzdu hatırladıgıma gore tabıı yasaklı da olabilir [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 18 Haziran 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Corendon'un ucuslari eindhovendan eindhovena seni birakacak birini bulursan 19 euro+ luchthaven belasting(hava alani vergisi) odeyerek istanbul sabiha gokcen havaalaninda gidersin. Ucakda yemek yok yalniz unutma :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: ExhaulteD, 18 Haziran 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Corendon'un ucuslari eindhovendan eindhovena seni birakacak birini bulursan 19 euro+ luchthaven belasting(hava alani vergisi) odeyerek istanbul sabiha gokcen havaalaninda gidersin. Ucakda yemek yok yalniz unutma :) yok yok, uçakta yemek veriyorlar da, keşke dediğin gibi olsa fiyatlar aah ah. Hava alanı vergisi 35eur en son bilet 100eur'a satıldı (+35 işte) ve başka da bilet kalmadı. Ulan kaldık buralarda var ya... yürüyerek gelmek uzun sürer mi acep?? PS:luchthaven belasting ?? neredesin hocam sen? almancı mısın :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Peki İstanbul'dan Berlin'el ucuza nasıl gideriz?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 otostop, lol[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 www.germanwings.com 50€ ya berline gidiosunuz. ama dönüşte geçiriolar tabiri caizse...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Chiptech, 18 Haziran 2005 19:08 tarihinde demiş ki: hollanda dan bana magic mushroom, mavi ve siyah gül tohumu getirirmisin? :) http://www.azarius.net[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 virginia ya nası ucuz giderim?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 mars a nasıl ucuz giderim dicek biri sonunda.:) virginia amerika diil mi ya? oraya zor be abi ucuz gitmen sanırım.. :([signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: BabacumMostors, 18 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Peki İstanbul'dan Berlin'el ucuza nasıl gideriz? şimdi efendim öncelikle size çok kızmış birini buluyorsunuz, o arkada siz önde pozisyon alıyorsunuz, almanyaya doğru yöneliyorsunuz, sonra bu adama durumu çaktırmamak için "abi/abla (tabi abi tercih ıskalama olmasın diye) ben seni çok kızdırdım hadi vur bir tekme al hıncını" diyorsunuz, şiddetle atılan tekmeyle yolculuğunuz başlıyor :-P yada istanbulun dört bir köşesinde toplar var, kullanmayı başarabilirsen :)[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 abi 135 euro ucak bileti daha ne abi. Burda otobusler ankara-istanbul nerdeyse 70 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bence güven çok daha önemli. türk hava yolları oldukça iyi bir firma. yabancıların bile seve seve ve güvenerek bindikleri bir marka olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: BabacumMostors, 18 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Peki İstanbul'dan Berlin'el ucuza nasıl gideriz? http://www.marcopoloturkey.com/[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: homoid, 18 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: abi 135 euro ucak bileti daha ne abi. Burda otobusler ankara-istanbul nerdeyse 70 euro işte öyle evet ama, yer kalmamış kardaş. elimizi çabuk tutmadık, böyle oldu işte... öföf :/ ayrıca, ucuzluk rulez. 3 saat yolculuk yaacam altı üstü yaw, yok THY rahatmış falan... boş şeyler bunlar. hadi amerika'ya gidecek olsam neyse... bu gidişle arabayla falan gelecem... kamyon şöförlerine otostop çekerek.... *!hmm olabilir hakkaten diye düşünür. Ne macera olur bea!*[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: moriteri, 18 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki: yok yok, uçakta yemek veriyorlar da, keşke dediğin gibi olsa fiyatlar aah ah. Hava alanı vergisi 35eur en son bilet 100eur'a satıldı (+35 işte) ve başka da bilet kalmadı. Ulan kaldık buralarda var ya... yürüyerek gelmek uzun sürer mi acep?? PS:luchthaven belasting ?? neredesin hocam sen? almancı mısın :) Corendon'da fiyatlar sabit Gecen hafta arkadasim gitti ordan biliyorum Ayrica yemek vermiolar emin ol Aliskanlik arada kaciyo hollandaca kelime ama dikkat edersen parantez icinde aciklamisim :)[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 biz (ailem ve ben) Öger Tur'la mi ne gelcekmisiz,360 euro'ya falan pf. Sezon ortalarinda böyle ucuz bilet bulmak acaip zor ya.[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] [Bu mesaj vaniLLe tarafından 18 Haziran 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ablama her seferinde toplamda 1200dolar ucak bileti veriyoruz suanda kendimi aptal hissetmeye basladim yavas yavas millet 100 dolara gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: ExhaulteD, 18 Haziran 2005 21:32 tarihinde demiş ki: said: moriteri, 18 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki: yok yok, uçakta yemek veriyorlar da, keşke dediğin gibi olsa fiyatlar aah ah. Hava alanı vergisi 35eur en son bilet 100eur'a satıldı (+35 işte) ve başka da bilet kalmadı. Ulan kaldık buralarda var ya... yürüyerek gelmek uzun sürer mi acep?? PS:luchthaven belasting ?? neredesin hocam sen? almancı mısın :) Corendon'da fiyatlar sabit Gecen hafta arkadasim gitti ordan biliyorum Ayrica yemek vermiolar emin ol Aliskanlik arada kaciyo hollandaca kelime ama dikkat edersen parantez icinde aciklamisim :) Yaw olay atışma halini almasın da, ben corendon'la geldim buraya, tam bileti alıyorken(!) fiyat arttı. Çünkü dolu koltuk sayısına göre fiyat belirleniyor. Ben işlemleri bitirmeden başka biri son ucuz koltuğu kapmış. Zaten şimdi direk corendon.com a girerek temmuz fiyatlarına bakabilirsiniz. Yoxa hangi firma dayanır devamlı 20 eur a götürmeye, mümkün mü öyle bişe??? Ayrıca Onur Air'in uçağını kullandık ve yemeğimi de yedim afiyetlen :) Gerçi 3 saatlik yolda çok da mühim değil yemek ama... Evet neysa... yeni öneriler bekleniyor... Bu arada marcopoloturkey.com süpermiş. Hollanda gidiş geliş 140 eur bilet var temmuzda. hiç kaçmaz derim tatil yapmaya gelecek varsa...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: homoid, 18 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: abi 135 euro ucak bileti daha ne abi. Burda otobusler ankara-istanbul nerdeyse 70 euro desteksiz sallamayalım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 almanya icin germanwings'e dikkat etmek lazim arada bir, belirli gunler icin oyle promosyonlari oluyorki insanin sirf o paraya ucmus olmak icin ucasi geliyor mesela 3 (yaziyla uc) euro'ya berlin'e gidis vardi bir ara[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: moriteri, 18 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Yaw olay atışma halini almasın da, ben corendon'la geldim buraya, tam bileti alıyorken(!) fiyat arttı. Çünkü dolu koltuk sayısına göre fiyat belirleniyor. Ben işlemleri bitirmeden başka biri son ucuz koltuğu kapmış. Zaten şimdi direk corendon.com a girerek temmuz fiyatlarına bakabilirsiniz. Yoxa hangi firma dayanır devamlı 20 eur a götürmeye, mümkün mü öyle bişe??? Ayrıca Onur Air'in uçağını kullandık ve yemeğimi de yedim afiyetlen :) Gerçi 3 saatlik yolda çok da mühim değil yemek ama... Evet neysa... yeni öneriler bekleniyor... Bu arada marcopoloturkey.com süpermiş. Hollanda gidiş geliş 140 eur bilet var temmuzda. hiç kaçmaz derim tatil yapmaya gelecek varsa... Atisma degil abi Corendon burda hergun reklam yapio 19 euro istanbul git-gelme diye :) Ucuz olmasinin sebebi bu 19 euroya gidiyosun ama sadece gidiyosun geri donus onlari ilgilendirmiyo Geri donus biletleri biraz pahali ordan goturuyolar parayi annadi ?[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar