Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz uçak bileti firmaları

moriteri

Öne çıkan mesajlar

Ey herbişeyi paylaştığım, danıştığım paticik milleti... 25-26 haziran gibi nasipse Türkiye'ye dönecem ama ucuza bilet bulamıyorum (KLM ve THY uçuruyor fiyatları, bana gelmez)... Hangi firmalar var Türkiye'ye ucuza uçuran (Benim için Hollanda-İstanbul lazım ama ilerde vatandaşlara faydalı olsun diye siz hepsini yazın)? Bir-iki tane ben söyliim..

www.corendon.com : Direk online satış yapıyor, Hollanda-İstanbul uçuyor. Gayet de iyi servisi.

www.flyair.nl : Bu da direk online satış yapıyor. Corendon'dan biraz daha pahalı. Hollanda - İstanbul uçuyor.

www.transavia.com : Bunu da şimdi buldum. Amsterdam (Hollanda) dahil bissürü yere gidiyor. Ama Türkiye'den Antalya ve İzmir var, İstanbul yok :(

[Bu mesaj moriteri tarafından 18 Haziran 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

banada lale..[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ExhaulteD, 18 Haziran 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
Corendon'un ucuslari eindhovendan
eindhovena seni birakacak birini bulursan 19 euro+ luchthaven belasting(hava alani vergisi) odeyerek istanbul sabiha gokcen havaalaninda gidersin.
Ucakda yemek yok yalniz unutma :)

yok yok, uçakta yemek veriyorlar da, keşke dediğin gibi olsa fiyatlar aah ah. Hava alanı vergisi 35eur en son bilet 100eur'a satıldı (+35 işte) ve başka da bilet kalmadı. Ulan kaldık buralarda var ya... yürüyerek gelmek uzun sürer mi acep??

PS:luchthaven belasting ?? neredesin hocam sen? almancı mısın :)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 18 Haziran 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
Peki İstanbul'dan Berlin'el ucuza nasıl gideriz?

şimdi efendim öncelikle size çok kızmış birini buluyorsunuz, o arkada siz önde pozisyon alıyorsunuz, almanyaya doğru yöneliyorsunuz, sonra bu adama durumu çaktırmamak için "abi/abla (tabi abi tercih ıskalama olmasın diye) ben seni çok kızdırdım hadi vur bir tekme al hıncını" diyorsunuz, şiddetle atılan tekmeyle yolculuğunuz başlıyor :-P

yada istanbulun dört bir köşesinde toplar var, kullanmayı başarabilirsen :)[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 18 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
abi 135 euro ucak bileti daha ne abi.
Burda otobusler ankara-istanbul nerdeyse 70 euro

işte öyle evet ama, yer kalmamış kardaş. elimizi çabuk tutmadık, böyle oldu işte... öföf :/

ayrıca, ucuzluk rulez. 3 saat yolculuk yaacam altı üstü yaw, yok THY rahatmış falan... boş şeyler bunlar. hadi amerika'ya gidecek olsam neyse...

bu gidişle arabayla falan gelecem... kamyon şöförlerine otostop çekerek....

*!hmm olabilir hakkaten diye düşünür. Ne macera olur bea!*[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
moriteri, 18 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki:

yok yok, uçakta yemek veriyorlar da, keşke dediğin gibi olsa fiyatlar aah ah. Hava alanı vergisi 35eur en son bilet 100eur'a satıldı (+35 işte) ve başka da bilet kalmadı. Ulan kaldık buralarda var ya... yürüyerek gelmek uzun sürer mi acep??

PS:luchthaven belasting ?? neredesin hocam sen? almancı mısın :)

Corendon'da fiyatlar sabit
Gecen hafta arkadasim gitti ordan biliyorum
Ayrica yemek vermiolar emin ol
Aliskanlik arada kaciyo hollandaca kelime ama dikkat edersen parantez icinde aciklamisim :)[signature][hline]Gurbetci Pati
]Gurbetci Pati
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ExhaulteD, 18 Haziran 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
said:
moriteri, 18 Haziran 2005 19:59 tarihinde demiş ki:

PS:luchthaven belasting ?? neredesin hocam sen? almancı mısın :)

Corendon'da fiyatlar sabit
Gecen hafta arkadasim gitti ordan biliyorum
Ayrica yemek vermiolar emin ol
Aliskanlik arada kaciyo hollandaca kelime ama dikkat edersen parantez icinde aciklamisim :)

Yaw olay atışma halini almasın da, ben corendon'la geldim buraya, tam bileti alıyorken(!) fiyat arttı. Çünkü dolu koltuk sayısına göre fiyat belirleniyor. Ben işlemleri bitirmeden başka biri son ucuz koltuğu kapmış. Zaten şimdi direk corendon.com a girerek temmuz fiyatlarına bakabilirsiniz. Yoxa hangi firma dayanır devamlı 20 eur a götürmeye, mümkün mü öyle bişe???

Ayrıca Onur Air'in uçağını kullandık ve yemeğimi de yedim afiyetlen :) Gerçi 3 saatlik yolda çok da mühim değil yemek ama...

Evet neysa... yeni öneriler bekleniyor... Bu arada marcopoloturkey.com süpermiş. Hollanda gidiş geliş 140 eur bilet var temmuzda. hiç kaçmaz derim tatil yapmaya gelecek varsa...[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
moriteri, 18 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki:

Yaw olay atışma halini almasın da, ben corendon'la geldim buraya, tam bileti alıyorken(!) fiyat arttı. Çünkü dolu koltuk sayısına göre fiyat belirleniyor. Ben işlemleri bitirmeden başka biri son ucuz koltuğu kapmış. Zaten şimdi direk corendon.com a girerek temmuz fiyatlarına bakabilirsiniz. Yoxa hangi firma dayanır devamlı 20 eur a götürmeye, mümkün mü öyle bişe???

Ayrıca Onur Air'in uçağını kullandık ve yemeğimi de yedim afiyetlen :) Gerçi 3 saatlik yolda çok da mühim değil yemek ama...

Evet neysa... yeni öneriler bekleniyor... Bu arada marcopoloturkey.com süpermiş. Hollanda gidiş geliş 140 eur bilet var temmuzda. hiç kaçmaz derim tatil yapmaya gelecek varsa...

Atisma degil abi
Corendon burda hergun reklam yapio 19 euro istanbul git-gelme diye :)
Ucuz olmasinin sebebi bu 19 euroya gidiyosun
ama sadece gidiyosun geri donus onlari ilgilendirmiyo
Geri donus biletleri biraz pahali ordan goturuyolar parayi annadi ?[signature][hline]Gurbetci Pati
]Gurbetci Pati
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...