gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sagopa kajmer konserlerlerini nerden öğrenebiliriz?Hep böyle konserden 1 2 gün sonra bi yerden duyuyorum.Ayın 5 indeki konseri de kaçırdm bu sayede.Sonuç olarak Sagopa Kajmer konserlerini nerden öğrenebilrz?
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kalbim ,rapim, nefretim cezam ,$ah ve müzik bölümü!:-D[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 iyide o nu ceza sagopayla soylemiyor:)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Rap sölemiş lem adam :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla muzik bolumu hos olurdu bu knuyla:) :) :)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yo yo yo oy eminem[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 http://www.mirabeat.com[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 mirabeat.com da yok ya bişey.Harbi bi kaynak lazım..
uncla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 google'dan aratmayı düşünmedinmi hiç ?[signature][hline]jan d.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Şahin K. gibi olmuş[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
equable Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Penthesilea, 19 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Şahin K. gibi olmuş Tam girip bunu yazıcaktım ama daha önce yazmışın :lol:
micha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sersefilse duygular ömrün yarısı yalpalar .en sevdigim lafı butun parcaları owNz rapte ceza falan hikaye bu adam yanında mantıklı anlasılır ve duygusal. Bu adrestebutun mp3leri var.Basın ile ozdeslesen bir kisilik degil kendisi eski albumlerinden parcaları bulmakta cok zor eger ki arsiw yapıcam diyorsanız buradan indirin ne varsa. top 5 Leyli,Karikatur Komedya,Bir Pesimistin Gözyaşları,Tanrı Çekti Tum Resimleri,Aklımın Odaları. Ayrıca burasi resmi web sitesi burada da karikatur komedya nın klibi var guzel bir klib olmus cekmenizi tavsiye ederim.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalarYeah! [Bu mesaj micha tarafından 17 Haziran 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şahsen rap dinlemem , sevmem ama rap adına birşeyler yapıldığını görmek güzel , sagopa key :P[signature][hline]chuck!
Head Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sagopa key evet ehe tanrı çekti bütün resimler ile karikatür komedya , 1 numara.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 17 Haziran 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 www.raphaber.com www.ceza-fan.com www.raportaj.com www.rap.gen.tr Bu sitelerde kesin bir şey yazar... [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club [Bu mesaj Zagg tarafından 17 Haziran 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 adam tam bi fener fanatigi. managerzone da oynuyo oda sık sık konusuyoruz.ama o 1. ligden benden bi kac lig ustte ehhe. muzigini bilmem ama kendi akıllı uslu biri gibi. takım sayfasında bi kac grafiti tarzı seyler koymus bide anelkanın resmini koymus.[signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.
micha Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mic sheck olarak power fm e cıkıyor haftasonları.
micha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben zebani tarlasinda yabani melegim .. sersefilse duygular omrun yarısı yalpalar. Koş saraylarıma bulabilersen bul beni tartis eskisi gibi hediyem ol aklımın odaları senle doldu tasti[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalarYeah!
Öne çıkan mesajlar