KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ist tic uni. de bilg programlamada okuyorum. enteresan ki gecen veriyapıları adında mal bi dersin hocası bize birden bedava linux cdleri dagitmaya basladi linuxun adını daha duymayanlar ne oldugunu bilmeyenler beles bisey oldugu icin saldırdı ve bana cd kalmadı oda ayrı bi mesele. olay suymus linux team okullarda bu projeyle linuxu gelistirebilmesi icin okullara yayılmıs. egerki linuxu gelistirebilir ayrı bir yazılımla daha iyi hale getirirseniz (bi linux messenger bilmemne) ve kullanılabilir yeni seyler eklerseniz odulu varmis. amacı linuxu daha iyi ve yaygın hale getirmek. böyle linuxla ilgilenen ben yazılımcı olcam gözlük takıp hayatımı kurtaracam diyen arkadaslar varsa cdyi benden temin edebilirler.[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aferin linux e,yayilsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hmm. güzel bir fikir gibi.. kaç cd var elinde ve hangi linux sürümüne ait? bu konularda bilgi alabilirsem süfer olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 şu an bende cd yok ama istek oldugu takdirde okuldan temin edicem[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 peki hangi dağıtım olduğunu söyleyebilirmisin[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar