Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ormanlarin yokolmasini protesto edin tepkinizi gösterin arkadaslar paticik uyeleri olarak doğaya karşi olan duyarliliği gösterin lutfen not:daha önce yazildimi bilmiyorum ama yazilmadiysa insanlar bilmiyorsa lutfen haberdar edilsin mumkunse sticky yapilsin bu topic tepkimizi gösterelim[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 protestoya bende katıldım. p.s: sticky olsun..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 iyi oluşum, ben de kaydoldum da "ketledilmek" "158602) a_x_n a_x_n hacker bartın türkiye" meslek olarak hacker, iyimiş=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 prd ya ketlenmek yazmisim adminler katledilmek diye düzeltirse daha anlaşılır olur duyarlılığınıza teşekkürler arkadaşlar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 peki bu sitenin herhangi bi etkisi var mı? yoksa webmasterın egosunu tatmin etmesi için sadece counter gibi işliyo mu verilen tepkiler?[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 150k kişi imza atmis heralde bi etkisi olcaktir sirf ego tatmin olsun die yapilmaz heralde böle bişi[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ehauhea adamlar sapıtmış 158614) Ahmet Sevimli öğrenci İstanbul Türkiye 158613) elif akgün öğrenci kocaeli türkiye 158612) hasan mezarcı diplomalı sikici istanbul türkiye 158611) aqu ila protestocu giresun turkiye 158610) Kesmeyen ağaçları yazık günah ayiptir kardeşim kesmeyin Ormancı mekke arabistan 158609) Sukru Tunavelioglu ogrenci giresun Turkiye 158608) Abdullah Delibay Öğrenci Konya Türkiye 158607) hakan saitoğlu öğrenci bursa türkiye 158606) Emre "Dela" Eralp Ögrenci Istanbul Turkiye 158605) Yigit Arda TURKOGLU Ögrenci İstanbul Türkiye 158604) mehmet ali topçuoğlu öğrenci istanbul türkiye 158603) ibrahim gencel elektrik teknisyeni çanakkale TÜRKİYE 158602) a_x_n a_x_n hacker bartın türkiye 158601) tarkan arkan sanatcı bartın türkiye 158600) MÜSLÜM GÜRSES SANATÇI İSTANBUL TÜRKİYE 158599) ABDULLAH ÖCALAN TERÖRİST ÇANAKKALE/İmralı TÜRKİYE 158598) ibrahim tatlıses sanatcı bartın türkiye 158597) RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞBAKAN ANKARA TÜRKİYE 158596) erol colak cafe sahibi bartın türkiye 158595) ORHAN KARAPINAR RAPCİ BARTIN TÜRKİYE 158594) gökhan recepkethüda rap cı bartın türkiye 158593) ORHAN KARAPINAR PİDECİ BARTIN TÜRKİYE 158592) gökhan recepkethüda asker bartın türkiye 158591) ORHAN KARAPINAR ESNAF BARTIN TÜRKİYE 158545) Fırat Can NAKİ öğrenci KARŞIYAKA 35.5 turkıye 158569) Chinedum Okwudire Muhendis Vancouver Canada [signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 14 Haziran 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende ettim[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Lavuk Almanlar golf oynasin diye ulkemin zenginliklerine tecavuz ediliyor.... bu hukumet gaflet ve dalalet sInIrlarini zorluyor Almanlarida hic sevmem zaten, gelmesinler ulkeme... Bize vize icin her turlu zorlugu cikartiyorlar, biz niye bunlardan vize almiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 5 onur nişanına sahip olan bir general olarak ben de orman katliamını tüm kalbimle protesto ediyorum. Ormansız bir ülke General Guderian'sız bir foruma benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Bazı kişiler, protesto sayfamızı seviyesiz yazıları ile sabote etmeye çalışıyor. Bu yazılar için özür dileriz ! [Bu mesaj forgiver tarafından 14 Haziran 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: aquila, 14 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki: ilk sayfada dursun... dursunda, bir sticky topici yapılsın bence yoksa üst konular nedeyse forum sayfasının yarısını kaplamaya başlıyacak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende protesto ediyorum konuyu açan arkadaşa tşk. 158815'inci kişi oldum yuppi. [signature][hline]silence.. [Bu mesaj uncla tarafından 14 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende katıldım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 158815) johnny knoxville jackass texas usa bu ne beee[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 up adminlerden kimse takmiyo sanirim bu konuyu:([signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar