Gothic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 korkma beee[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya yataklı alacaksın yada tüm vaktini restourantda geçireceksin.. rahatın yerinde olacak...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yataklı alın , mis gibi.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 banliyolarda düzeldi sanki, ibb ye geçmişti, gerçi uzun zamandır binmedim ama iyi kötü bi yenileme yapılmıştır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hızlandırılmış olmadığı sürece sorun yok. Çalma falan olmaz pek. Çantaları baş üstündeki yerlere koyuyorsun. Yakınında oluyor yani. Ancak gece gidiyorsan o trenin dur kalkı biraz rahatsız ediyor. Sinyal beklemesiydi istasyona girmesiydi vs. can sıkıyor biraz. Arkadaşınla gidiyorsan canın sıkılmaz :) Ama öyle hırsızlık olacağını sanmam. [spo1=Sen yine de şu adamlara dikkat et][/spo] Hızlandırılmışla gidiyosan sen oradan dua okumaya, başla ben buradan...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Eryn_Lasgalen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 banliyölerin modernlerini alcaklarına yok boyuyolar yok koltuk değiştiriyolar... o makineler çağdışı oldu artık istanbula yakışmıyo külüstür hepsi[signature][hline]Don't think yourself as a norm!!
Eryn_Lasgalen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hızlandırılmış tren hala çalışıyomu ya
Öne çıkan mesajlar