Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Ankara Treninde gece yolculuk yapmak nasıl güvenli mi?

Abus

Öne çıkan mesajlar

Hergün Kocaeli - İstanbul Seferini trenle yapan biri olarak Ankara-İstanbul trenlerinin otobüslerden çok daha rahat ve güvenli olduğunu söyleyebilirim . Özellikle de Alman hediyesi yeni vagonların da eklenmesiyle Trenler oldukça lüks bir hale geldi ama ne olursa olsun Türkiyede yaşadığımızı unutmamak gerek .[signature][hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

tren rahattır ya ama dikkat et sana ii yolculuklar...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

boluda aysıyan bır kac kızılderelı var TV ye fılan cıktılar devletten yardım ıstıyorlardı :)
bılmem yanı adamalr ıyıce vahsılesıp trenın onunu fılan kesebılırler sızde vagonların pencerelerınden ates ederek adamalrı oyalıyıp suvarılerın gelmesını beklıyebılırsınız ole bi olay olursa[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ankara'ya hep yataklıyla fosur fosur uyuyarak gidiyorum, tren dışında da hareket eden bir araçta daha uyuyabilmişliğim yoktur. Gayet rahat, güvenli, manzaralı gidiyorsun, o tren tıngır tıngır beşik gibi sallanıyor, bir güzel de uyuyorsun. Yeni vagonlar ayrıca süper.

Otobüsle gitmeyi reddediyorum Ankara'ya...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Dojorel, 18 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
tren iyidir. biraz daha yavastir ama daha ekonomik ve cok daha genis koltuklariyla rahattir. yinede tabiki herseyine mukayet olmakta fayda var.

tren biraz uyuz ama iyidir,rahattır. bencede herşeyine mukayet ol.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

banliyo zaten ankara'ya gitmiyoki.

ayriyetten babam gider genellikle ankara'ya tren ile.
çok rahat diyor , yataklı vagondan çıkıyorum yemekli vagonda mis gibi yemek yiyorum diyor.

özeniyorum valla.
tren iyidir arkadaşlar , zevkli yani.[signature][hline]valandil ownz j0o!
she is the one that i adore
creed of my silent suffocation .

WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...