Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mayhem istanbulda!

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bjk ye yakın kim var?[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
Mesaj tarihi:
Ben Karsıda oturuyorum maalesef o yuzden para verme ihtimalim yok[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 18 Haziran 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yok arkadastada işte, olsa neden isteyim sizden ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Bu arada cidden yardım edicek olan var ise msn; [email protected][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
pati patiye yardım etmel beyler! ben bostancıdayım şuan ve sadece 1 milyonum var:D[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
Mesaj tarihi:
kocaeli deyim ve 10 milyonum var:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ehehehhe başlık süfer ama:D[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
Mesaj tarihi:
bırakın Hibnayı orda kalsın.Has oldu oh... :^P benden 20 milyon istiodu 16 milyonmuşya bilet.
Olm dilensene lan orda dilensen bulursun 16 milyon yada Polis amcalar yakalar seni 2 şamar yersin yollarlar seni bursaya[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
abi yok işte yok, olmayınca olmuyo..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
said:
fiona, 18 Haziran 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
daşı doprağı altın:D
[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 18 Haziran 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
heyecan yaptı
edit çekecem derken quotelemiş :P

azcık öle olmuş;)elim sürçtü..[signature][hline]Bu sefer yaptım edit i:D

[Bu mesaj fiona tarafından 18 Haziran 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...