Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşa giden item bonusları ?

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

For example http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=16914 yani mage classına özel item heal bonusu içerior ? ne iş bu atıorum heallayan trınket falan olunca o etkıyı arttırması için falanmı ona tesir ediomu ? eğer hayırsa madem heal bonusu var nıye class:mage ? böle bi çok item var aydınlatırsanız sevınırım[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

wow forumlarında mavi bi acıklama gelmisti:
Passive: Increases damage and healing done by magical spells
and effects by up to 26.

eger yanlıs bılmıorsam healing konusunda bir bonus kazanmıorsun, up to 26 spell dmg sadece ama ondada sole birsey var.
mesela uzun cast surelı bir spell +26 dmgı alırken instant bir spell bu +26nın sadece bir kısmını kullanıyor..[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende bu konuda müstaribim, üzerimdeki item bonuslarından gelen toplam +119 heal var sözde ama kendimi heal ederek yaptıgım sayısız denemede bu +119 u vermedigini gördüm yada veriyo ama belli bi sans ihtimali üzerinden veriyo. buna tam bi açıklık getirilse çok iyi olucak . . .[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar burda dikkat edilcek "up to 21" gibi bir ifade var.Bu 21'e kadar anlamı oluyor yani fazladan 1 de verebilir 21 de.Onun keyfine kalmış artık.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Spellin hızına göre değişir aldığınınız bonus.

Diyelimki üzerinizdeki itemlerin toplam bonusu 100 ;
Eğer 3,5 saniye süren bir spell kullanırsanız 100 bonusun hepsi eklenir. Ama 3,5 saniyenin altı için bonus sürekli düşer.

Sanırım bunun formülü, (Spellin cast süresi)/3,5 * (Toplam +magic/healinginiz)

Instant castler 1/4 bonus alır. Eğer +100 healing item ile instant bi heal atarsanız sadece 25 eklenir.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

increase dmg and healing done by spells olayı sole.. :

dmg bilindigi uzere dmg i arttırıyo ama dot vs gibi buyulerin dmg ini etkilemiyo sadece ana buyulerde etkili oluyo mind blast fireball vs..healing done by spells olayı ise size bir healing buyusu atıldıgında ondan alacagınız heal miktarını arttırıyo..ama bu da sadece flash heal a da greater heal gibi buyulerde etkılı oluyo renew gibi .. sn de .. heallar gibi buyulerde etkili olmuyo..yani goruldugu uzere her class ın isine yarabilir bunlar ben heal buyusu atamıyorum ki alaka demek sacma ve komik olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

up to XX demek, 3.5 saniye veya daha üstü casting time'ı olan büyüler %100 ve 1.5 saniye ve altı casting time'ı olanlar %42,9x (yani %43) olmak kaydıyla etki alırlar demek.

yani +20 spell damage için,
fireball : (3,5 san) (talentlı ya da talentsız) +20 damage
fireblast : (instant) +8,6 damage

eklenti alırlar. aynı şey healingler için de geçerlidir.

peki bir mage item'ında niye "increases damage and healing" derseniz, bu bir kalıptır. muhtemelen server tarafında ItemBonusType = BonusType.Type12, ItemBonusAmount = 26 gibi bir şekilde tutuluyordur. yani bu özel bir bonus türü değil. herkesin kullanabileceği itemda olacak bir bonus türü, bir class item'ında durunca da komik bir çelişki olmuş. yoksa boşa giden taraf filan yok. onlar da biliyorlar priestlerin giyemeyeceğini.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 18 Haziran 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yanlış biliyomuşum :) .Neyse arkadaşlar saolsun doğrusunu açıklayıp hatamı düzelttiler.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 18 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
For example http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=16914 yani mage classına özel item heal bonusu içerior ? ne iş bu atıorum heallayan trınket falan olunca o etkıyı arttırması için falanmı ona tesir ediomu ? eğer hayırsa madem heal bonusu var nıye class:mage ? böle bi çok item var aydınlatırsanız sevınırım

"Passive: Increases damage and healing done by magical spells
and effects by up to x."
bu genel olarak büyünün etkisini şu kadar arttırır anlamına geliyor çünkü oyunda sadece "damage" i etkileyen bir passive etki arttırıcısı yok
genel cümle kalıbı böyle

lakin sadece healing effecti arttıranı var
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sizin dedikleriniz tamamda benim shamanla yaptıgım denemelerde aldıgım sonuçlar söyle ;

simdi 1.5 sn ye cast time ı olan lesser heal in talenttan gelen arttırmalar v.s. ile yaptıgı min heal 915, simdi benim itemlarda bulunan bonusların toplamıda 119. eger arkadasın dedigi gibi 1.5 sn nin altında cast time ı oldugu için %43 ü etkili diyelim bunun. 119 un % 43 ü 51 gibi bi deger ediyor ve sonuç olarak, benim lesser healimde 915+51 = 966 gibi min bi deger söz konusu olması lazım ama olmuyor bu malesef. az da olsa 930-940 gibi degerlerde meydana geliyor. benim kanım bu çeşitli itemlardan gelen heal bonusları vermede de belli bi yüzdenin oldugu . . .[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...