lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: NosFFeratu, 04 Şubat 2005 22:40 tarihinde demiş ki: said: oQo, 04 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki: diezde Gümlemeyen Tek Clan New_Order Server acildigindan beri var. Bak bunu bilmiyordum Ama bizimkisi de iyi dayandı ki devam da edecekti(bi new order ile biz vardık o halde ama ben hatırlamyıorum new order ı en azından sağlam gözüküpde dağılan çok klan gördük sayısı ise 50leri aşmıştır) Lucifer ayrılmasaydı çok daha iyi olcaktı ama şimdi ne şan kaldı ne şöhret fiıldı bits le idare etsin bakalım bende eve internet alınca güzel bişiler yapmayı düşünüyorum Revenge Yourself... yavrucum bu benim seçimimdi bosver tartisma ama white_lycans varken new_order yoktu bunu bil ayrica fildibits güzel olmus:D[signature][hline]LuciferTR
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: lucifertr, 05 Şubat 2005 20:08 tarihinde demiş ki: arkadaslar hakli en iyi clan new_order.yanliz diezde human olarak faliyetini sürdüren ve sadece türklerden olu_an bi clan var(FeeL_THe_BeaTs) bende clanin lideriyim bu arada 50 alti neredeyse 6yada 7 kisi kaldi clanda toplamda 28 kisiyiz... fena deil bence! cem uzan bile böyle güzel reklam yapamazdı valla[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 neden dostum reklam yapmama gibi bi kaygim yok sadece belirttim ayrica o zaman söleyim en iyi türk claniyiz(aksini söleyen buyursun)diezde[signature][hline]LuciferTR
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Benim enişte Tormentors klanında,arasıra girip bakıyorum clan liste,en az 7-8 60 online oluyo hep,50 altı hic yok.Cogu Bulgar,Türklerde var.O klanda saglam human olarak.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ozmo su an dıez deyım senle goruselım herhangı bır yolla[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: NosFFeratu, 04 Şubat 2005 22:04 tarihinde demiş ki: said: Sen ne dion ya ? Manyaa bak Sor bakalım diezdeki herkese kurulduğundan beri dağılmayan ve gittikçe güçlenen ama eziq o.ç bi hacker tarafından aniden kapatılan clanın adı neymiş White_Lycans dan başka bi isim bilmiyorum ben ya sen ? ya sana bunları soran oldumu??seni ne ilgilendiriyo milletin yeni klan kurup kurmaması??ya varsındır yada yok.ötesini yazma zatende laf kalabalığı yapma ok??[signature][hline][b]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: gellidus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 diez de mirage sword u olan arkadaslar bana oms den ulasin :)- mxzr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hafta Sonlari 1 2 saat girerim belki nese herkese bye salicakla kalin yazin insallah hatirlarsiniz beni[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] LivE_AfteR_DeatH Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abı sen nesın human mısın orc musun basta onu sole ondan sora dusunuruz[signature][hline] JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hade baqalim ne olaCak GoReCes.. :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hakketten White_Lycans iyidi cünkü ben ordaydim eheheh onu bırakın Jander dün cz de napıyodun ole yaa walla anlamadım bzm partyye daldılar new_order la llv kasarken galiba senn tayfaydı cunku biz onları olduruken snn adında altta olu dıye gectii ayıp wallaa rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Walla diezde lvl 50 den aşşa char yok suanda 4 char var :D Mxzr Ben Gladros Oynuoz :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yeni bir clan diye reklamını vermiştim :) BLooD SKuLLs diye haykırmıştım buralarda :) Şimdi bu clan yükselişe geçmiş durumda.....Yani tamamen türklerden oluşuyor.....Kontejyanlarımız dolmadan KURUCU vede asistanlara pm atınız saygılar.... ReSuReCTioN,aziiizzz,ColdDeath_tr Kurucu üyelerdir saygılarımızla....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 HB nin oraya geldigimizDe lag birden basladiki anlamadim deli oldum town yazdim bi bokh olmadi.. Haa bu araDa Ben ölümsüz degilim ki :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bizz bi apos bi harpyy yaptıkk baya katk.Sora meydana gittik life stoned geldi belki 20 kişi kesrti adamlar bi healer ewarrr allah bee aoe heal atıyoo bi mage 5 kişi falan aldı bayıldı herkess tabii ölümsüz deiliz ama merak etmeyın turkler server acsa oda olur :D sakka JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Senin bahsettigin Healer Bizim clanin kurucusu BalckHoleSun Dur :) eleman cokh manyak yaa Full healer ve 1500 Buff weriyor (tek tek tabee) :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ama heal olayı super yaa.Bzm assaın salak lar lupin acmamıslar bı geldı adamin biri scarface diye bi lavukl 1163 dmg werdi bana bayıldım gorunce walla oha falan oldum yani. Bide life stone geldi meydana wursan bile bişe olmuyoo adam basıo healii her clana lazmm ole JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ScarFace dedigin elemanda bir turk :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehehhe herkes turk zaten.Ama bi ara dun cz de kovaladık orcları ama life stone bi geldii arkadan geldier lupin de kapalı saolsunn herkes town yaptı weya yattı rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Adres Ogren abi gerisini bana bırak ya döveriz yada kötü emellerime alet ederim onu :P[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu ozmo67 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaşlar açtımız topiğe bakın yazdığınız konulara ne alakası var.gidin başka yerlere yazın bu konuları. SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 burası clan ıcın acılan bır topıctı kım daha guclu topıgı degıl ayrıca dun benı klana aldılar sagolsunlar cok guzel exp. te kastırdılar gıt gıde buyuyecegız ınşallah[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ruby naber? bunun inşallahı yok.biz bi kere bu işe başladık ve sonuna kadar devam.ölmek var dönmek yok meselesi :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr: cunyir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende yeni bir karakter açtım 1 aya kadar yanınıza katılırım. Pek oyunu bilmiyorum yavaş yavaş öğrenirim artık. Karakterim priest güçleneyim geleyim bende vktk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yaw arkadaşlar son durum ne ben bir süre forumları takip edemedimde, diezde clan kurdunuz mu? Artı diez de kurduysanız lightning mage varsa (lvl 45 üzeri) her akşam xp partyde yeri hazır. Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1005863-level-50-ustu-clan-diez/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 diez de mirage sword u olan arkadaslar bana oms den ulasin :)-
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hafta Sonlari 1 2 saat girerim belki nese herkese bye salicakla kalin yazin insallah hatirlarsiniz beni[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ]
LivE_AfteR_DeatH Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abı sen nesın human mısın orc musun basta onu sole ondan sora dusunuruz[signature][hline]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hade baqalim ne olaCak GoReCes.. :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hakketten White_Lycans iyidi cünkü ben ordaydim eheheh onu bırakın Jander dün cz de napıyodun ole yaa walla anlamadım bzm partyye daldılar new_order la llv kasarken galiba senn tayfaydı cunku biz onları olduruken snn adında altta olu dıye gectii ayıp wallaa
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Walla diezde lvl 50 den aşşa char yok suanda 4 char var :D Mxzr Ben Gladros Oynuoz :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yeni bir clan diye reklamını vermiştim :) BLooD SKuLLs diye haykırmıştım buralarda :) Şimdi bu clan yükselişe geçmiş durumda.....Yani tamamen türklerden oluşuyor.....Kontejyanlarımız dolmadan KURUCU vede asistanlara pm atınız saygılar.... ReSuReCTioN,aziiizzz,ColdDeath_tr Kurucu üyelerdir saygılarımızla....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 HB nin oraya geldigimizDe lag birden basladiki anlamadim deli oldum town yazdim bi bokh olmadi.. Haa bu araDa Ben ölümsüz degilim ki :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bizz bi apos bi harpyy yaptıkk baya katk.Sora meydana gittik life stoned geldi belki 20 kişi kesrti adamlar bi healer ewarrr allah bee aoe heal atıyoo bi mage 5 kişi falan aldı bayıldı herkess tabii ölümsüz deiliz ama merak etmeyın turkler server acsa oda olur :D sakka
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Senin bahsettigin Healer Bizim clanin kurucusu BalckHoleSun Dur :) eleman cokh manyak yaa Full healer ve 1500 Buff weriyor (tek tek tabee) :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ama heal olayı super yaa.Bzm assaın salak lar lupin acmamıslar bı geldı adamin biri scarface diye bi lavukl 1163 dmg werdi bana bayıldım gorunce walla oha falan oldum yani. Bide life stone geldi meydana wursan bile bişe olmuyoo adam basıo healii her clana lazmm ole
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ScarFace dedigin elemanda bir turk :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehehhe herkes turk zaten.Ama bi ara dun cz de kovaladık orcları ama life stone bi geldii arkadan geldier lupin de kapalı saolsunn herkes town yaptı weya yattı
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Adres Ogren abi gerisini bana bırak ya döveriz yada kötü emellerime alet ederim onu :P[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
ozmo67 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaşlar açtımız topiğe bakın yazdığınız konulara ne alakası var.gidin başka yerlere yazın bu konuları.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 burası clan ıcın acılan bır topıctı kım daha guclu topıgı degıl ayrıca dun benı klana aldılar sagolsunlar cok guzel exp. te kastırdılar gıt gıde buyuyecegız ınşallah[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ruby naber? bunun inşallahı yok.biz bi kere bu işe başladık ve sonuna kadar devam.ölmek var dönmek yok meselesi :D[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: __NumberOne__ :hrr:
cunyir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende yeni bir karakter açtım 1 aya kadar yanınıza katılırım. Pek oyunu bilmiyorum yavaş yavaş öğrenirim artık. Karakterim priest güçleneyim geleyim bende
vktk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yaw arkadaşlar son durum ne ben bir süre forumları takip edemedimde, diezde clan kurdunuz mu? Artı diez de kurduysanız lightning mage varsa (lvl 45 üzeri) her akşam xp partyde yeri hazır.
Öne çıkan mesajlar