mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 msn i actim pink floyd manyagi bir arkadas war.Severim pink floydu dedigim gunden beri beynimi sitio.Bilimum sicma haberlerini bile takip edio,ne zaman beni online gorse baslio anlatmaya.PF oyle yapti boyle yapti,sonra ben konushmayınca da e hadi yazsana dio.Simdi rakli biriyle cok tatli bir sohbet uzerindeyken msn i kapatmak hic ama hic cazip gelmio ne yapmaliyim sizce. jinekolog keto bu durumda ne yapardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 direk girişmi yoksa önsevişmeden sonra patlatmamaı? :P[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 peki shardı kırarsam upg. yermı bidaha ?[signature][hline]Nick: trden Clan: Beramus Level: 53+ Race: Karus-assassin Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya simdi o degilde Bir internet servis saglayici yetkilisi ile musterinin diyalogu - Meltem hanım e-mail adresiniz ne olsun? - ismim ve soyadım birlikte olsun. MELTEM I$IK ... - e-mailde Turkce karakter kullanamiyoruz ne yazık ki. - Tamam sorun değil. - Kullanıcı bilgilerinizi tekrarlıyorum :email adresiniz [email protected] - ayy.... !!! - yaa uyarmistim ... :-p :-)[signature][hline]Nick:Marla Server:Beramus LvL:4x [Bu mesaj Shimone tarafından 16 Haziran 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Murtaza, 10 Haziran 2005 22:47 tarihinde demiş ki: offff di mi ya :D Karus Priest :D Hastasıyım bunamı yani hadi alınmayam bari..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 meltemi kim si... cekmiş onu annamadım yaf :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Öyle Bi sonbaharda ölücemki vefasız sevgilim mezarıma koyacak kuru bir gül dahi bulamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 patlat patlat nereye kdr aq ya meltem mumkunse ban kalsın ya ztn master olamdım ezuk okcu oldum ama gecen gece bonus war da shell ı warıor a 1500 caktımkendım bıle sasırdım ya spıke la o kdr vuramıodum nese bı hatdır dedım bı dah caktım kuuut yerdeyım hata mıs tabııı:P su tp scroll olmasa brethe yurumek cook zor olcak ya nolcak bu fenerın hali vs.. vs... patlatıcak konu var mı? atlıyacak dal var mı? ama sunu unutmm bı kere yazmıslardı sıratı meganın sırtında gecıcewm dıe yarılmıstım ya:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oynu cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar