Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hammade bulma

LightningRage

Öne çıkan mesajlar

çok pahalıya patlar.bana kaırsa ya toplayıcık+uyuştuğu primary profession ya da ikisinide toplayıcılık al.toplayıcıkta para konuşunda hiç sıkıntı çekmezsin.dier türlü de çekmezsin hatta ilerki skillerde çok tutulan kıyafet vs item ların recipelarını bulursan eminim ki 2 toplayıcılıktan çok daha fazla para kazanırsın.mesela ben diyorumki daima "ÖFF YA!Bi şu archmage itemlarının recipelarını bulamadım" cloth base classlar için ideal bir item olan epic belt,belt of archmage meteryalleri bulmak belki 1 haftanı alabilir ama yaptıktan sonra satmayı düşünüyorsan(bu tip epic armorları)uğraştığına değecektir.200g den aşşa satılmaz ki ilk yapış ve satışın seni epic mount almaya götürür.bu sattığın itemların parası 2 tane o item ı yapacak materyalleri almaya yetecektir.böylece kolayca zengin olunabilir.1 yaparsın 2 olur 2 yaparsın 4 olur 4 yaparsın 8...bunların hayal olduğunu düşünmeki "o kadar fazlayı kim alacak?zaten çok sattım çoğu kişi almıştır" gibi bi tereddütte bulunma her gün,olmadiki her 5 gün veya her hafta lvl 60 olanların sayısı gittikçe artmaktadır..[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 18 Haziran 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...