Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Lopeth, 18 Haziran 2005 18:23 tarihinde demiş ki: asıl çocuk dediğinde cesaret vardır lol. haklısın ama. bir halt olmaz demek yanlış. bu şekilde tanımadıkları insanlara eleştri yapanları anlayamıorm. sadece bunu belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: geffen, 18 Haziran 2005 15:37 tarihinde demiş ki: Neyse ne? Ben hayatımda bisiklet bile kaçırmadım adamlara bak annenin kamyoneti alıp tüyüyolar kesmiyor bir de uçağa atlıyorlar. Orda deniz olsaydı bir de gemi de araklardı. uehuhe yarıldım[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eheheheh bunu okumamıştım. ben bikere babamın motorunu kaçırmıştım, kız arkadaşımı almıştım onla güzel bir denegimdi. motor hayabusa yalniz :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben ufakken pazardan mızıka calmıstım annemde parasını odeyince bida o mızıkayı ellemedim. bizde cezalar cok orjinaldir[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: geffen, 18 Haziran 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Benim yaş kaç bu adamın yaşadığı aksiyonun onda birini yaşamadım. Helal olsun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hll olsun be iyi aksion yapmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu yaşta böyleyse ileri de artık astronot filan olur.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Mavi, 18 Haziran 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Ben hapise attırmazdım o çocuğu geleceği parlak olabilir. katılıyorum :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lol simülatör olsa anlicam da yuh![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Chemical in Turkiyede olduguna eminiz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 18 Haziran 2005 15:37 tarihinde demiş ki: bu tip ucaklar cıktı google da. bende ucururum bunu eheu [spo1=cessna][/spo] :lol: harbiden benime yükselik korkum olmasa.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar