geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ABD'nin Alabama eyaletinde Fort Pane kentinde, daha önce hiç uçak kullanmamış 14 yaşında bir çocuk havaalanından kaçırdığı Cessna tipi uçakla havada yarım saat kadar kaldıktan sonra yere indi ve hırsızlık suçlamasıyla tutuklanarak çocuk hapishanesine konuldu. Yaşı küçük olduğu adı gizli tutulan çocuk polise verdiği ifadede, gece yarısı annesinin kamyonetini alarak 8km ilerideki havaalanına gittiğini, alanda üzerinde anahtar bırakılmış bir uçak bulduğunu, uçağı yere bağlayan bağlantıları çözdükten sonra bir süre ilerlediğini, daha sonra kendini birden havada bulduğunu söyledi. İki kere havalanıp iki kere yere inen çocugun son inişinin biraz sert olması nedeniyle hafif yaralandığı da bildirildi.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben hapise attırmazdım o çocuğu geleceği parlak olabilir.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hep bilgisayar oyunları yüzünden...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Benim yaş kaç bu adamın yaşadığı aksiyonun onda birini yaşamadım. Helal olsun.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bide 2 kere inmiş çıkmıs oeh..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 2 kere havalanıp 2 kere yere indigindende anlasılıyor ki cocuk bilmiyor ucak kullanmayı sadece biraz havalanmıs sonra inmis kalkmıs inmis oyle havada falan gezmemmis... bi halt olmaz o cocuktan[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cessna tipi uçaklar hangisi oluyor? tek kişiliklerden mi? öyleyse normal olabilir, sonuç olarak eğitimi veriliyor çeşitli yerlerde. bilgisayar simulasyonları en basit eğitim. ama bir boeing 747 kaçırması olay olurdu :)[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu tip ucaklar cıktı google da. bende ucururum bunu eheu [spo1=cessna][/spo][signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.[Bu mesaj Fistan tarafından 18 Haziran 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Neyse ne? Ben hayatımda bisiklet bile kaçırmadım adamlara bak annenin kamyoneti alıp tüyüyolar kesmiyor bir de uçağa atlıyorlar. Orda deniz olsaydı bir de gemi de araklardı.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 düşse bi binaya ölse 50 kişi ayıp lan direksiyon klidi takar insna o ucaga[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: HymnOfSnuk, 18 Haziran 2005 15:22 tarihinde demiş ki: hep bilgisayar oyunları yüzünden... lol her şeyi bilgisayar oyunlarına yükleyen tiplerdensin galiba[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 2. Chemical vakası, sonumuz hayır ola=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Chemical olsa ucağı soker daha iyisini yapardı[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Chemical hemen bir uçak yapıp uçmalısın abi, çocuk seni geçmiş =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Mavi, 18 Haziran 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Ben hapise attırmazdım o çocuğu geleceği parlak olabilir. +1.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hahaha çocuk yetenekliymiş yada ballıymış. Oyuncak gibi kolay deil uçağı indirmek =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Mavi, 18 Haziran 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Ben hapise attırmazdım o çocuğu geleceği parlak olabilir. o biraz suça teşvik olurdu. verilen cezayı çektikten sonra muhtemelen gayet iyi olacaktır zaten geleceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 18 Haziran 2005 15:37 tarihinde demiş ki: [spo1=cessna][/spo] bu ucağı isteyen herkez uçurabilir. kaynak:learn and fly[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben uçuram istiyorum hangi formu dolduracam ? :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Coldwind, 18 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki: ... ama bir boeing 747 kaçırması olay olurdu :) LOL anahtarı üzerinde unutulmuş boeing. :D[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 valla daha 14 yaşında uçak uçurabiliyosa amerikan ordusu o çocuğa talip olmalı9 bence[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zhao Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Velede bak neler yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 18 Haziran 2005 15:23 tarihinde demiş ki: 2 kere havalanıp 2 kere yere indigindende anlasılıyor ki cocuk bilmiyor ucak kullanmayı sadece biraz havalanmıs sonra inmis kalkmıs inmis oyle havada falan gezmemmis... bi halt olmaz o cocuktan çocuk 14 yaşında farkındaysan. sen böle bir tehlikeyi göze alabilirmisin. alamazmısın? ozaman senden bi halt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 asıl çocuk dediğinde cesaret vardır[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Zopik, 18 Haziran 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 18 Haziran 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Ben hapise attırmazdım o çocuğu geleceği parlak olabilir. o biraz suça teşvik olurdu. verilen cezayı çektikten sonra muhtemelen gayet iyi olacaktır zaten geleceği. kıralsın baba hastayım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar