revhas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bikaç gün içinde eski 2 karakterimle oyunda olucam... acaba R.I.P veya Hi'lal ne durumda bizden kimler hala oyunda biri beni aydınlatabilir mi?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 seni tekrar oyunda görmek güzel revhas :) ben (ottkoo) bria server'ına geçtim. eamer/aymar, nibru (nicki böyleydi inşallah), arnavisca, biander, lietrett, zanakdorufen oyundalar. eededo da sanırım oyunda. diğerlerinden haberim yok. R.I.P'de oyuncu kalmadı diye biliyorum, Hi'lal'in de shuttle geri gelmedi, herşey bomboş şekilde duruyo. bikaç bina kaldı zaten :([signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 18 Haziran 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar