Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cap ler ne durumda? ve bikaç soru...

revhas

Öne çıkan mesajlar

accuracy, speed, ranged def, melee def, eskiden cap vardı hala var mı?

varsa şimdiki capler kaç?

bide ben karakterimi bıraktığımda force sensitive dim bikaç kutu almıştım şimdi respec sayesinde force kolonlarına da istediğim kadar sp koyabilir miyim?

mesela benim rifle speedim 70 diyelim general ranged speed im 20 ise rifle speedim 90 mı olmuş oluyo?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of burning legion (level 54 paladin)

[Bu mesaj revhas tarafından 18 Haziran 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cap olayı "kısmen" yok. şu anki sistemde aldığın combat xp ve fencer/pikeman/swordsman/teras kasi/carbineer/pistoleer/rifleman xp lerini "convert" ederek force sensitive combat xp yapıyosun. bu biriken fs combat xp nin bi sınırı yok, ama combat xp ile prof lardan aldığın xp lerin cap leri seni sınırlıyo tabii ki.

fs kutuları respec edilemiyo, istediğin template i oluşturmak için, istediğin kolonlar hangi phasede açılıcaksa bu phase i beklemen lazım.

evet alante nin de dediği gibi bonuslar direkt birbirine eklenerek hesaplanıyo. oyunda character sheet ini açıp character attributes bölümünün yanındaki "show details"a basarsan aşağıda görürsün[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

cap yoksa bu deflerin acc. ve speed in bir hesap şekli vardır onu söyleyebilir misiniz? mesela eskiden m.rifle üstüne +8 speed daha alınca atış hızı 1.0 a iniyodu... şimdi durum nasıl?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired)
swg: satto of eclipse (retired)
wow: revhas of burning legion (level 54 paladin)
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bu attribute bonuslarının tam olarak ne kadar artınca hıza ve damage a ne oranda etki ettiği hakkında hiç bi fikrim yok açıkçası. elbet test ederek neyin ne etkisi olduğunu bulan birileri vardır tabi ama bulması zor olucak. neyse oyundan falan birilerine sorarak başliyim aramaya[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...