gambino Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 kesinlikle klasik muzik: Klasik karisik muzikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Famy said: erkan oğuru ilk kez duyuyorum da ayna yeni album flan cıkarmadı değil mi baya eskiden varlardı sanki??? ben dinleyecek bsy bulamıyorum bu ara sen muzigi birak direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 The Smashing Pumpkins - Siamese Dream albümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 burtonesk said: Famy said: erkan oğuru ilk kez duyuyorum da ayna yeni album flan cıkarmadı değil mi baya eskiden varlardı sanki??? ben dinleyecek bsy bulamıyorum bu ara sen muzigi birak direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Famy said: erkan oğuru ilk kez duyuyorum da ayna yeni album flan cıkarmadı değil mi baya eskiden varlardı sanki??? ben dinleyecek bsy bulamıyorum bu ara dunyaya yenisin galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 senko said: böyle gecenin bi yarısı içkiyle the doors çok güzel gidiyor. bide syd barrett'in parçaları. yavrum benim be kamon beybe layt maa faayııı kamon beybe layt maa faayııııIıI YEah syd in muzigi duzgun kafayla anlasılmıyo alkolluyken anlamak icin mastermind olmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Agent Provocateur. Last FM'den örnekleri dinleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cengiz kurtoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar