TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 arkadasım o ıtemlara sahıp olmak zor deıl kaç aydır oynuodur ve bırıkımı vardır sahip olur:) o sitede eğer bulabilirsern bana bak rezalet sadece ustu bası gor ve sor su an neyın var yada onlara hiç sahıp oldun mu dıe? oyle bir lıste cıkmıskı oyunn en zengınlerınden gozukuorum. bu arda bence paper ım dııp palte set gıyeceğine fp set gıy dah ıı olur. 60 tan once okcunun anlamı olmaz ama sın cok pahalı cıkar. takı fln dersen bulursan cıft ROl olmazsa cıft kekurı ring PP rogue earing dex+9 earing ve elf belt lzm bu arada spear dagger flame glacier vs. tum talıalrdan bulman gerekıcek ben lvl 59 um mecburıyetten okcu ya dondum ustum+7/12 fp set takılarda bır ıkı eksiğim var ve paper olmaktan memnun deılım:( eksıklerı tamamlarsam ii olurda bu halde zor iş yapamıoz siteden buldum koyiim:Goblin Rogue Plate Armor Pauldron Rogue Full Plate Armor Pauldron +7/12 DEX Rogue Full Plate Armor Pads +7/12 DEX Rogue Full Plate Armor Helmet +7/12 DEX Rogue Plate Helmet +6/25 Dagger def Rogue Chitin Armor Gauntlet +6/10 DEX Rogue Full Plate Armor Boots +7/12 DEX Chitin Bow(+7) Shard +6/60 Poison Mirage Dagger +7 Shard +7 Shard +6/60 Poison ama elımde sadece ıb+7/70 var :( [signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: 58 sin Server: Ares [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 18 Haziran 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aga paper arch la kasma benim gibi yap tüm chitinleri +7/12dex tak 2 kekuri sonra priest pendant takılan 9dex bide i.b+7/70 pos çak wolfu sonra git yanına bi debuffer ikiniz benim chardaki gibi 3 günde 16k np kasarsınız[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde clansız lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) [Bu mesaj lucifertr tarafından 18 Haziran 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar