Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Merhabalar, Simdi bu heybeli ada midir nedir,ona gidelim dedik 2 kisi..ama ilk defa gitcem ben,sagolsun ido oyle bi cizelge hazirlamis ki sitesinde,bi halt anlasilmiyo :D neyse ido yla telden konusurz o sorun diilde..bu Ada da napillir,ne yiyelim ne icelim?nerelere gidelim,napalim.sonra ``ulan ada ya gidilir de su yapilmaz mi `` demesin millet :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi kere adaya 2 kişi gidilmez direk bayar...en az 4 derim ben..heybeli ada en iyi tercihtir..gemiden iner inmez sağ tarafa doğru yünür ve 900 bin liralık piknik alanına girilir... mangal yapılır gelen geçen kesilir...[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Heybeliada ya o 900 bınlık gırısten sonra bı basket sahası wardır meşhur Casper(gercek adını bılmıom)orda oynar daha işte bı boyle ne denırdı ona degırmen mı ondan war sonra ılerle guzel manzara war tabii ki ıste mangal felan yapılıo orda baya Heybeli iyidir ama donus bıraz uzun oluyo[signature][hline]m²-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bence heybeliyi boşver, büyükada veya kınalıya gidin :) vapur olayında ortalama 45 dakikada bi vapur kalkıyo bostancıdan, iskeleye gittikten sonra zorlanmazsınız dert etmeyin saati.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar