RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet arkadaşlar bilen bilir Transparan diye bir grup var 80's HardRock yapıyorlar kemancıda izleme fırsatı bulmuştum bir kere geçen günlerdede kalamış festivalinde izledim tam istediğim müzik tarzıydı bugun davulcu aradıklarını gördüm bir ilanda konuştuk anlaştık inşallah devamı gelir ve gruba girerim...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hmm bak güzel olmuş :)[signature][hline]chuck!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 güzel güzel, hayırlısı olsun inşallah harcandığını görmek üzüyordu bizi...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hayırlı olsun abi. :) bi gün gelir dinleriz artık kemancıda ehe.[signature][hline]Silent dance with death...
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hehe inşallah...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 koçum redd yakışır tbr[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Öne çıkan mesajlar