OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yaş: 19 tek kaygısı: öss eylemleri ise: ko da lvl kasmaya çalışmak (SINAVA GİRECEK BENİM GİBİ HERKESE BAŞARILAR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cevaplar için de sizin hakkınızı yememek lazım siz de sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 öss için saol yrn bittiğimiz andır nekadar çalısıp hazırlansada ama olsun hic deilse oss bi amaç bosuna yasamıyoz amacımız var diyebiliriz :P[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 öyle ama..neyse seneye inşallah marmara üni den KO geyiklerine katılırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 inş.. senin hedef yuksek de bu online oyunlar amacımıza giden yolda kesinlikle bi tumsek diye dusunmeden edemiyorum eskiden uo simdi ko bakalım ne olcak halimiz sonucta kısmet isi bi sene calıstık bakalım şans kadar kısmet[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 KO ile tanışalı 1-1.5 ay olmuştur..tam sınav üstü..Allahtan kendimi o kadar da kaptırmamayı öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar