AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yolunuz açık olsun allah kaza bela vermesin ama akıl versin[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Amen..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 beyler berbat çıkmışım...ve hayır tecavüzcü değilim...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tecavüscü degilsinki mandasın =P saka bi yana fena cıkmamısın len..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 boğada çekilen resimler bomba olmuş... ee videoları ne zaman koyuyuosunuz :9[signature][hline]chuck!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Chemical koyacakmış onu galiba. Ben de bu arada son parti fotoları upload ediyorum.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 spirit te maskot gibi her resimde var euhe[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arkadaşlar sizinle olmak çok güzeldi, hepinizi görmüs oldum, tee nerelerden geldim sizin icin, seviyorum hepinizi, beni sizler yarattınız.. * gaza gelir *[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi harbi videolar lazım bize :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o girişteki videolar , ah bi de koşarak girseydik :P[signature][hline]chuck!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=Son resimler] Bu resim bomba, freeedom'un bu pozuna koptum.. Son bi Bermuda yaptık dağılmadan evvel.. Bermudan'nın yanındaki Bomba berber, fiyatlar muhteşem..[/spo][signature][hline]Click!Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 valla bir ara yanımdaki kızlarıda alıp gelsem mi diye düşündüm ama sonra vazcaydım iyiki vazcaymışım yoksa kızlar benimle olan arkadaşlıklarını kesebilirlermiş :P[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hehehe seni bekledik dün ama[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Vah vahhhhhh acıdım pizza hut çalışlarına sizi doyurcaz diye ne taklalar atmışlardır =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mayhemin hareketini çok pis çalarım :D naıhahaha (özentilik hadsafhada..)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [spo1=Mandonun çalıntı hareketi][/spo] =) bu hareket kimin hareketi mandoo sölermisin ?edit: söylemis bilem.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 17 Haziran 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bundan böyle mandonun hareketi diye anıla :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mando 'nun degil mandanın hareketi die anılsın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şimdi prawler olsaydı +18 derdi moda sahil aktivitesi istiyorum ben[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu resimleri de koyduktan sonra birkaç hafta dijital kamera görmek istemiyorum..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Sturm, 17 Haziran 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Ellerine sağlık Spidee hepsi çok güzel olmuş.. azımdan aldın[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Rica ederim arkadaşlar, afiyetle yiyin =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi sırf bu resmler yuzunden dun aksamdan beri yemiom bişi aksam gdecem pizza huta tıka basa yicem :lol:[signature][hline]semPATİ
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi resimler çok bomba hele ben :D la keşke net cafede de resim çektirseydik ya...:-)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Gerçi "Spidee yuh", "Balını Spidee" vs. derken sizi bir kameraya almayı düşünmedim değil =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Öne çıkan mesajlar