Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

66oo ve olası bir ısı sorunu

behran

Öne çıkan mesajlar

bende 2.4 amd 1 gb ram
ve winfast 6600 agp var.malum yazla birlikte havalarda ve pc lerde ısınmaya başladı.merak ettiğm
işlemcim 49 sistem 35 ve ekran kartı gpu su ise 51 derece wow oynarken. düşmemesi gereken yerlerde fps 30 un altına iniyor.son 1 ay içinde aynı şekilde 35 derece falandı.oyunu windowed oynuyorum AAF hariç bütün hepsi fullken 15 fps ye iniyor!

siz ne dersiniz?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

aa/aaf full olarak acik olmasi (bahsettigin herhalde 4x,8x falan ..) elbette fps kaybi olarak sana donecektir..sisteminde bu veriler icin;bir sorun gozukmemekte ancak ekran kartinin cok isindigini solersen(75-80c de cok rahat oynayanlar var) bu sana daha cok artifact olarak donecektir yani isi yuzunden fps degerlerinin dusucegeni hic zannetmiyorum bana daha cok sistemin performans degerleriyle ilgili bir problem geldi(donanimsal degil ) yani raminin yuzde kacini oyun icin kullaniyosun yada oyun oynarken arka planda ne calisiyo,hard diskini en son ne zaman birlestirdin ,temp i duzenli olarak siliyomusun ..vb sorunlarda cevabini araman bence daha yararli olur .[signature][hline]film arsivi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...