_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Pazar alanınada attım burayada atıyım dedim belki daha çok yardımcı olunur diye çünkü zor durumdayım.Malasta 18x18 ev beğendim gel görki imansız gavur 20 milyon diyo başka bişi demiyo.Sattı satıcak evi benimde okadar param yok biri bana catskills'te yada atlantic'te gold satabilirmi.Ev catskills'te ama gold'u atlantic'ten alıp trade edebilirim orayla.Sıkıldım artık daracık evlerde oturmaktan yaratıcılığımı kullanamıyorum.Elimde 1 ton item var koyacak yer yok.Doom artifact setimi dizemiyorum.İmdatt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 icqda da solemistim buraya da yazim 20m mi lazim 50m mi farketmez 15$ per fiyati kabul ettigin an msg atabilirsin anlasiriz ve goldu satarim...aklinda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Sanrey'e bak ya :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 =) insanlar değişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar