Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Ağacıma saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dal kopmasa makul görülebilirmiş belki de, dal kopunca kötü olmuş, vahşice bir saldırı yöntemi aslında ama baştaki babaanne sözünü de hatırlamak gerkeiyor kannımca

kötü bir şey yapmamışsın bence, ama ne kadar doğru olduğu biraz tartışılabilir[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
valla bende 14-15 imdeyim ama gidip erik calan yada oyle demiyelimde bi yerden sonra somurene velet denmesine bişey demem dogrudur... (aslında gelip bizim evdeki erik agaclariini somrucekler bide bi tane dalını kıracaklar evdeki iki kopegide ustlerine salarım) ha tabi kopeklerden giremiolar o ayrı :)

bu arada soruna gelince dogru yapmışssın hiç üzülme erik agacinin dali hakkindaysada olan olmuş naican.... (ama koklendirmeyi bi dene galiba erikte oluo)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

[Bu mesaj Raistin tarafından 17 Haziran 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Amerikadaykene,
BElGırad ormanında gidiyorum...
BÖÖLlee bi ASlan çıktı kArşıma 10 metre
yok yok 5 metre
yok 2-3 metre
neyse işte aslan gibi aslandı
sonra üstüme atladı...
aldım çifteliyi tak!
fişek yok...
Attım Sılahı
ÇEKTİM CAKIYI
ÇAT ÇAT ÇAT ÇAT!![signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 17 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
Ben Amerikadaykene,
BElGırad ormanında gidiyorum...
BÖÖLlee bi ASlan çıktı kArşıma 10 metre
yok yok 5 metre
yok 2-3 metre
neyse işte aslan gibi aslandı
sonra üstüme atladı...
aldım çifteliyi tak!
fişek yok...
Attım Sılahı
ÇEKTİM CAKIYI
ÇAT ÇAT ÇAT ÇAT!!

Müthiş...[signature][hline]SupeRock
Mesaj tarihi:
biraz abartmamışmısın biryerlerine bişey olsaydı duyacağın vicdan azabını sen duşun.heralde ağaç fazla yuksek değilki böyle bişey yaptın.ne diyelim hem iyi olmuş hem kötü.konuşmayı deneseydin yada su filan sıkma sansın olsaydı bence daha iyi olurdu.ayrıca olan ağaca olmuş.yazık.
Mesaj tarihi:
onlarınki ne kadar çocukluka seninkide o kadar :) sapan fikri iyimiş. onlar dal kırmalları normal istem dışı bizde bi çok kere dal kırdık falan ama o kadar olucak. onlar yeterince eğlenmişlerdir hem toplarken hem kaçarken sende izleyip müdahale ederken eğlenmişsin ne güzel işte herkes mutlu. ama ortada hiç bi yanlış bişey yok rahat ol :)[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
ya neyi haketmiş erik ağacına dalan çocuk ne hakedebilir ki amma kötülediniz çocukları. dal kırmaksa sorun ona engel olamazsın kendisi dalarken oda kırabilirdi. ekosistemin bi parçası bu dalı kırılmyan erik ağacı yok, eğer varsa söle gidip dalıcam[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
kardeşim ananenin bahçesi olsa kırarsın dalı da gitmişsin tanımadığın bi adamın dalını kırmışsın
baba keşke sende daha çok aim çalışsaydın çocuklar üzerinde[signature][hline]"did you see my butt??"
Mesaj tarihi:
işte burda iş babalara düşüyor ; eğer bahçende erik ağacı yoksa ve çocuklarının üzerinde aim çalışılmasını istemiyorsan erik ağacı dikeceksin :)

ayrıca eriği de hiç sevmem nesine dalıyolar ki...[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
olsun yan bahçen bile olsan "göz hakkı" denilen şey ağacın dalı kırılarak değil de 3 5 erik araklayıp 20 30 tanesi de cebe doldurulup kapatılan bi hak
ne böyle dal kırmalar falan sen gelsen benim dalımı kırsan çıkartır bende sapanla atarım ..[signature][hline]"did you see my butt??"
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 17 Haziran 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
ayrıca eriği de hiç sevmem nesine dalıyolar ki...

baba seni hiç erik komasına girmemişsin heralde ben çok girdim biliyorum
ekşide aratın erik koması diye lütfen..[signature][hline]"did you see my butt??"
Mesaj tarihi:
erik dalınmaz mı ya :D kolum kırık ağaca çıkardım ben heey hey
şimdide olsa dalcamda o ağaçları kesip yerlerine ortamcı mekanı yaptılar( bkz: saklıbahçe)[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 17 Haziran 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 17 Haziran 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
erik dalınmaz mı ya :D kolum kırık ağaca çıkardım ben heey hey
şimdide olsa dalcamda o ağaçları kesip yerlerine ortamcı mekanı yaptılar( bkz: saklıbahçe)

ortamcı mekanı falan daha dün gece ordaydın hiç erik ağaçlarının hasreti yoktu üzerinde :P[signature][hline]"did you see my butt??"
  • Yeni Oluştur...