Faust Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşlar bir şarkı var. sadece klibini hatırlıyorum. zenci bir kadın, kıvırcık saçlı, saçları çok uzun. şarkı söylüyor. klibinde kadın çölde piyano çalıyor falan. efes gibi bir yerde şarkı söylüyor. fikri olan var mı? her söylediğiniz şarkıyı indirip deniyecem. tityo - come along tarzı sanırım. vallahi daha fazlasını hatırlamiyorum.[signature][hline]Anıların, umutların kaldı bende... Anlasana, anlasana... Anlasana. Anlasana... Faust - MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 up... yardım edin lütfen :)[signature][hline]Anıların, umutların kaldı bende... Anlasana, anlasana... Anlasana. Anlasana... Faust - MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Esmeray-gel teskere?[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 az söz olsaydı keşke...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yabancı arkadaşlar :P ecnebi şarkı.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ahah be hocam biden diosunki ecnebi sarkisi esmerayin zaten colde ne isi var rahmetlinin :)[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar