Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkasının yerine sınava girmek veya sınava sokmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben yaptım.yerime başka birini soktum.
yakalanma ihtimali sınıf kalabalık ve dersi üstten alıyosan düşük.
hoca kimlik sorarsa yakalanabilirsin ama arkalara biyerlere oturursan hoca kimlik sordugunda çaktırmadan sıvışıp kaçabilirsin.
gözetmenin seni tanıması olayı var bide.mesela sınav sırasında imza alırken imza kagıdını gözetmen dolaştırıyorsa yakalanırsın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
arkadasın notları iyi, finale girmese bile geciyo. diger arkadasın yerine gitmeyi dusunuyo, fakat 50 kisilik bi sınıf ve imza kagıdını gozetmen dolastırıyo we kımlıge bakıo, ama kımlıktekı resımler bırbırıne bıraz benzıyo, ama kımlık goturmeme gıbı bı sansımız war. ama yok yonetmelıgınde yakalanma durumunda ıkısıde okuldan atılıyomus galıba. almaya deger bı rıskmı sence ? iki kiside 1. sınıfta
Mesaj tarihi:
sivil polis mi nee euheuh.
cinayet mi araştırıyo be alttarafı sınava başkasını soktuk vurun kellemizi.
ama kabul ediyorum kötü bişi. yapmasın kimse gerek yok yani okdr riske değmez.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 10 Haziran 2005 03:40 tarihinde demiş ki:
ÖSS de yapmaya çalışıp yakalanan, haberlere çıkarılıp rezil olan insanlar gördük, görürüz de muhtemelen.

abi final ,univ deyiz oss fln degil xueshen sende dalga gecip durma durum kritik :)
Mesaj tarihi:
Hiç tavsiye etmiyorum. Resmi kurumda yaptığın sahtecilik başına çok büyük bir çorap örebilir. Uzak durun. Kesinlikle bu riski almaya değmez. Gerekirse 1 yıl sınıf tekrar edersiniz ama okuldan atıldınızmı geri dönemezssiniz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
sınıf 200 kişiden fazla değil ise tartışması bile gereksiz hadese[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
  • Yeni Oluştur...