jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yapan var mı bunu? veya tanıdığı yapmış olan_? sonuçları nedir? ve yakalanma ihtimali nedir
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 suçlu arıyon hoca sen[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 [Bu mesaj jumanji tarafından 10 Haziran 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arkadaşı olan varsa biliyosa yazsın diyorum..
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben yaptım.yerime başka birini soktum. yakalanma ihtimali sınıf kalabalık ve dersi üstten alıyosan düşük. hoca kimlik sorarsa yakalanabilirsin ama arkalara biyerlere oturursan hoca kimlik sordugunda çaktırmadan sıvışıp kaçabilirsin. gözetmenin seni tanıması olayı var bide.mesela sınav sırasında imza alırken imza kagıdını gözetmen dolaştırıyorsa yakalanırsın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sivil polis olma ihtimalin kaç?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ÖSS de yapmaya çalışıp yakalanan, haberlere çıkarılıp rezil olan insanlar gördük, görürüz de muhtemelen.
jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arkadasın notları iyi, finale girmese bile geciyo. diger arkadasın yerine gitmeyi dusunuyo, fakat 50 kisilik bi sınıf ve imza kagıdını gozetmen dolastırıyo we kımlıge bakıo, ama kımlıktekı resımler bırbırıne bıraz benzıyo, ama kımlık goturmeme gıbı bı sansımız war. ama yok yonetmelıgınde yakalanma durumunda ıkısıde okuldan atılıyomus galıba. almaya deger bı rıskmı sence ? iki kiside 1. sınıfta
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sivil polis mi nee euheuh. cinayet mi araştırıyo be alttarafı sınava başkasını soktuk vurun kellemizi. ama kabul ediyorum kötü bişi. yapmasın kimse gerek yok yani okdr riske değmez.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
magecy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bir tane a.g anlaş hiç bişi olmaz[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 almaya deger risk deigl kesinlikle[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Selamon, 10 Haziran 2005 03:40 tarihinde demiş ki: ÖSS de yapmaya çalışıp yakalanan, haberlere çıkarılıp rezil olan insanlar gördük, görürüz de muhtemelen. abi final ,univ deyiz oss fln degil xueshen sende dalga gecip durma durum kritik :)
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben öss sandım o yüzden bizim ünide pek öle bişey olamdı bu yüzden atılanınıda duymadım ama[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 a.g ne abi asistanmi ?
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hiç tavsiye etmiyorum. Resmi kurumda yaptığın sahtecilik başına çok büyük bir çorap örebilir. Uzak durun. Kesinlikle bu riski almaya değmez. Gerekirse 1 yıl sınıf tekrar edersiniz ama okuldan atıldınızmı geri dönemezssiniz.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
magecy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gözetmenlerden birini razı edersen olur işte[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet?
jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hangi sınıfa hangi gozetmen girio bilsek satın alcaklarda bilmiolar sorun orda
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sınıf 200 kişiden fazla değil ise tartışması bile gereksiz hadese[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 a.g= araştırma görevlisi=afilli teknik univeriste asistanı[signature][hline]Beş Hececiler
jumanji Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gokcen acıklayıcı cvp ıcın saol ztn yapmama kararı aldık
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben öss için benim yerime girecek öss si iyi olan kiralık birini arıycam zamanı gelince çünkü çalışmak istemiom.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yapmayın abi zaten , sakat :)[signature][hline]chuck!
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 risksiz bir hayat pfff hayattır[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 groma katılıyorum cderslerin nerdeyse tamamından larak risk aldıu :)[signature][hline]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben lise 1 de sokturmuştum :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar