VooDOOMaker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evt baslikta da belirtigim gibi ip bakaimindan en az sorun ceken class sizce deil... Gercekleri istiyorum... Bilginiz var mi???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ip sorunu cekmeyen class yok bu senin ne kadar acgozlu olduguna yada ne kadar pinti olduguna gore deisiyo mesela ben 70. level a kadar hic ip ayiramadim bi koseye ama ne zaman ki borglara gidip 16 saatte 105. level oldum o zaman bolbol ip im oldu cunku ip harcayacak vaktim olmuydu :P ama sen sen ol her lvl da minimum 500 ile 1000 ip ni akla o biriksin orada isine yaramadigini farkettigin skillere reseti basmaya cekinme ulan bak simdi MA yarattim yine ip biriktiremiom :([signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Her profession IP biriktirebiliyor fakat lvl 150den önce zor zaten oraya kadar önce Over Equip etmek için uğraşın boşverin Ip saklamayı. Ben en son ayrıldığımda yaklaşık 300k Ip duruyordu bir sürü diğer skilli maxlamış olmama rağmen[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hmm sanirim shadeler. sirf evadeler, weapon skills, main abilties. comp lit we pm si bm basic olarak gerekli treatment ve firstaide sirf kitler icin acelesi olan bisi degil[signature][hline]beauty is in the eye of the Beholder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bu resete basma dalgasını yaptığım da bastığım skill mi resetleniyor yoksa butun skiller mi resetleniyor birde atıyorum bi skill i 50 yaptım ben bunu resetlersem (şayet tek skill resetleniyorsa) bunun ip leri birikiyor mu?[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece resetl1ceg1n sk1ll g1d1o IP ler1 sana ger1 donuo :)[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İyi yaw bende tırstım basmaya:) Acemilik işte gittim swimming, melee skiller , bütün silah skillerine falan wermiştim baştan. Hakbuki soldier ım :P[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lol olur ole bende ilk basladigim da enforcer da ole dallama gibin her melee skilline vermistim yeni charlar actikca duzelio :)[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 neseki geri dönüşü warmış bu olayın :) olmasaydı üzülürdüm :D[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Adam bulmuşken sorayım bare:) Clan olmayı seçtim athens şehrinde dolaşıuyorum 3-5 tane görev yaptım 4 tane token ım oldu.10k da para yaptımda adam gibi silahlar 30k 50 zırhlar desen onlarda öle.. Hala oyunun başındaki solar assault rifle ı kullanıyorum.Bi kere upgrade etmiştim tutorial zone da onu o kadar.. Nasıl para kazancam yaw ben :) millete bakıyorum milyonlara item satıyor :D nasıl olcak bu iş.. En azından 10k 20k kazanmanın kolay bi yolu war mı? Görevler az para veriyor hep..[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Resetleme olayını yaptım bi tane skillimi resetledim. Fakat RP düğmesi yok oldu oradan. Bi tane daha skillimi resetleyemiycekmiyim, bi seferlik mi yani bu olay ???[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 simdi soleki...reset point i title lvl aldikca kazaniosun lvl 20-50-100-150-190-205 inci lvl da title gelio her title da belli bi reset point gelio kac tane hatirlamiom Isin para kismina gelince... orasi biraz karisik eger froobsan bisi diemeyecem ben froobken 50k ya uber para diodum shadowlands de poh gibi para yapion 1 saat ingot farmlayip 10m flan yaptigim oluyo *eehhm lvl 204 keeperla tabe :P * ama froobken sana verebilecegim tavsiye yanina 1-2 fazladan backpack al ne bulursan lootla sat en dandiginden olsa bile gercekten cok zor dusuk lvllarda para yapmak frooblar icin :( aaaah aaah lan kiz tchianki hatirlarmisin manda die bi hatun sana zamaninda 5m credi vermisti bizde oha paraya bak demistik peeeeh o zamanlar saf noobduk bi pohtan caktigimiz yoktu bak gun geldi GA4 bulup zengin olduk cebimizde 200m para ile gezdik kariya kiza harcadik yine culsuz kaldik :([signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sattığım eşyları aşırı derecede ucuza gidiyor.max 200 crediye falan alıyor shoplar. 5k ya bi tane silah almıştım maalesef silahın hızına bakmamışım aşırı derecede yavas bi silahmış geri satayım dedim 200 credi gibi çok düşük bi fiyata gitti.. Valla nasıl olcak bu işte bilmiyorum..En iyi para yine görevlere gittiğinde öldürdüğün adamlardan çıkıyor. max 300 çıktı onlardanda adam benden 5 lvl üstündü:D[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar