Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncunun El Kitabi tamam, Ya digerleri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 Temmuz tarihi itibarı ile "TÜRKÇE" Oyuncunun El Kitabı rafları süsleyip -benim adıma- göğsümüzü gururla kabartacak. Peki ya diğerleri? Türkçe Monster Manual ve Türkçe DM's Hand Book görebilcek miyiz? Ne dersiniz? Bence görmeliyiz. Görürsek süper olur. Zevkten 4 köşe oluruz.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi
Mesaj tarihi:
bencede türkçe kitapların acilen çıkması lazım (e ne kadar da olsa ing %100 anlayamıoruz -kendi adıma-)
yalnız bu konu ile ilgilenen arkadaşlarım bazı kitapların türkçe çevirilerini kesinlikle beğenmemişler ve "sakınmak lazım" diolar!
okuyan varsa aranızda siz ne düşünüosunuz nsl kitaplar?[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi...
Mesaj tarihi:
bencede türkçe kitapların acilen çıkması lazım (e ne kadar da olsa ing %100 anlayamıoruz -kendi adıma-)
yalnız bu konu ile ilgilenen arkadaşlarım bazı kitapların türkçe çevirilerini kesinlikle beğenmemişler ve "sakınmak lazım" diolar!
okuyan varsa aranızda siz ne düşünüosunuz nsl kitaplar?[hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi...
Mesaj tarihi:
hortum saldırısı(whirlwind attack), doğrama(cleave) ve geniş doğrama(great cleave) diyorum başka bişey demiyorum

kitabı görmedim. ancak elinde kitap olan birisi bi doğrularsa bu isimleri, yani gerçekten böyle geçiyosa bu featler, tekrar söylicem. sakınmak lazım...[hline]Pain is weakness leaving your body...
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 20 June 2003 04:26 tarihinde demiş ki:
1 Temmuz tarihi itibarı ile "TÜRKÇE" Oyuncunun El Kitabı rafları süsleyip -benim adıma- göğsümüzü gururla kabartacak. Peki ya diğerleri? Türkçe Monster Manual ve Türkçe DM's Hand Book görebilcek miyiz? Ne dersiniz? Bence görmeliyiz. Görürsek süper olur. Zevkten 4 köşe oluruz.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi

Yaw dur players hand's book 10 senende çevrildi,otekilere gelene kadar ohoo:-)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
Bana gerekli şeylerdeki adam söyledi Fransızcasını görmem üzere dumur oldum ve İngilizcesi yok mu dedim adam türkçesi bu ay çııyor diğerleri de 2 ay arayla çıkıcak dedi onların yalancısıyım[hline]May the force be with you!
Mesaj tarihi:
Peki ingilizce bilmeyen FRP oyuncuları o 2 ay boyunca hiç yaratıkla karşılaşamayacakmı? hehehe sadece ağaçlardan meyve toplayıp yiycekler falan... :D[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
  • Yeni Oluştur...