kalima Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Soru: ilk level 5 clericim oldu :) şimdi level 6 yalnız kafama takılan birşey var mesela ben clerici beğenmedim friar training yapabiliyormuyum ha bi de group a girince party den nasıl konuşuluyor ? baktım komutlara ama bulamadım :P Cevap: Bi kere seçim yaptıktan sora ölmek var dönmek yok :) Chat olayı Şimdi standard olarak sol alt köşede chat penceresi geliyor orada 5 tane tab var Main, Broadcast, Guild, Group, Chat tavsiyem öncelikle kendinize bir tab seçin Ben group tabini kullanıyorum, ona göre ayarlarsınız sizde kendinizinkini group tab'inda group yazan yere sag tusla tiklayin orada goebileceginiz chat isilerinden olusan bir liste çıkacak görmek istedikleinizin yanındaki check boxları işaretleyin. tavsiyem hepsine yapmanız. burdan chat renklerini de değiştierbilirsiniz sonra normal gurup yazışmalarınız zaten enterla gelir yine e onu da kısaltmasıyla yazıcam /b text broadcast, default mavi yazı zonedaki herkes duyar genelde kullanılmaz /c text normalde koyu yesil, chat group da konusmak icin /g text turuncu, gurupta konusmak icin /gu text acik yesil guild chatte konusmak icin /as text beyaz, alliance da konusmak icin, buna bir renk verin /say ve yell ile karışıyor yoksa /s text beyaz etrafınızdaki insanlara bişi söylemek için /yell text beyaz etrafınızda daha geniş bi alana bişi söylemek için /o text bende kırmızı orjinalini unuttum officer chatte konuşmak için[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar