Mithr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu lunar warlar kristal pörtleyince mi bitio? Ona göre bilgisayarı açık bırakacamda kristalde bi hasar yok henuz ayrıca 1m oldu :D
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Savaş bittikten sonra invasion süresi 1 saat.[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Savaş + işgal toplam 2 saat sürer.. savaş 15 dakika sürerse işgal 1 saat 45 dakika sürer..[signature][hline]Nick : Lively Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu da uzun invasion lari açikliyor sanirim. :) Ben direk 1 saat biliyordum, kusura bakma.[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yok estağf. Kusur ne demek..[signature][hline]Nick : Lively Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tabii bu lunar boyunca fatih ve çetesine (the others) ajanlık yaptım , bitürlü brethe gidemedi garibanlar. biri gitti bu sefer digerleri safe zonedan çıkamaz hale geldi. kaos içinde geçti bi savaşları. vah vah :)[signature][hline]unholy ownz u
Öne çıkan mesajlar