Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ankara içi,Knight of The Black Rose hariç tüm kitapları arıyorum..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 UP!!![signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ahh ahh iki ay öncesine kadar türkçeye çevrilen bütün kitaplar vardı elimde arkadaşa yolladım sonrada arkadaşla aram bozuldu vb.. yoksa satmayı bırak verirdim okuduktan sonra iade etmek şartıyla gel görki kader ağlarını ördü :D. Ankira'da yokmu ki?[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende 8-9 adet olacak eve gidince list atarim..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Jievaras, 16 Haziran 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Ahh ahh iki ay öncesine kadar türkçeye çevrilen bütün kitaplar vardı elimde arkadaşa yolladım sonrada arkadaşla aram bozuldu vb.. yoksa satmayı bırak verirdim okuduktan sonra iade etmek şartıyla gel görki kader ağlarını ördü :D. Ankira'da yokmu ki? ahh ahh anamızdan şanslı doğmamışızki:) Valla o kitaplar çok pahalı ravenloftun 10 civarında geziyo,ee 5-6 kitap almaya kalksan bütça sarsılıyo hafiften:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hacı bende Ankara'daydım vallahi verirdim üzüldüm şimdi :([signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar