Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya soyle bi cizgi fil var di, yok is te Benjamin, Eric, Sezar gibi karakterler hepsinin de boyle ozel vuruslari vardi. Mesela Sezar'in sutunun adi magnum du falan filan. Neydi bu cizgi filmin adi bilen varsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 onu bende ariyorum show'damiydi neydi hatta taa ne zamanlar. captain majid diyesim geliyo ama onun aramasini cok yaptim, bisey cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Moero Top Striker[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 L Ecole Des Champions olarak da bulabilirsin..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Captain Tsubasa ayri benim dedigim ayri yanliz yanlis anlasilma olmasin. sagolasin spidee. Bi de gene boyle bi futbol cizgi filmi vardi ama ana karakter boyle Mavi sacli bi elemandi. Bu biraz daha gercekciydi boyle cok karizmatik beyaz sacli bir eleman vari Beken diye bi de onun kardesi gene beyaz sacli bi eleman. Sanirim Mavi sacli ana karakterin adi "Sun" du. Bu nu bilen var mi? galiba "Striker" di cizgi filmin adi ama tam emin degilim[signature][hline] [Bu mesaj Darkdaemo tarafından 10 Haziran 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Spider değil Spidee..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Showda futbolla ilgili bi çizgi f. vardı. ilk bolumlerde takımını kaptanı golu atıp kalpten ölüyordu. Kaleci-ortasaha ve forvet olan 3 arkadasın hikayesi vs... ismini hatırlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Captain Tsubasa degil mi o?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aoki densetsu shoot show'da da sut ve gol diye gecmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 L Ecole Des Champions ta kendısı hatta uydusu olan varsa(tabe fransızzcada lazım) mangas kanalında ızleyeblr[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: KenshinHimura, 11 Haziran 2005 10:23 tarihinde demiş ki: L Ecole Des Champions ta kendısı hatta uydusu olan varsa(tabe fransızzcada lazım) mangas kanalında ızleyeblr bişey anlıyormuyuz o tartışılır le passe :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tabıkıde anlasılmıo ama guzel bı anıme dö la döla lashotoodro benjamen ama baloon nun fraznsızcada top oldugun fln ogrenııon yane[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 11 Haziran 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Star'da da vardı öyle bir çizgifilm...bi takımda futbol oynayan(yanılmıyosam) 2 arkadaşın maceraları filan anlatılıyodu , hatta kahramanlardan birinin kardeşinin kolyesi çalınıyodu , kolyeyi geri almak için çalan çocuğun abisinin takımıyla sokakta maç yapıyolardı...bunun adı nedir ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tsuba sa nın mangaka sından Hungry Heart - Wild Striker var baya hoş seri tavsiye ederim.. 42. bölümü çıktı..(toplam 50 bölüm) http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1793 http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=612[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Darkdaemo, 10 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Captain Tsubasa ayri benim dedigim ayri yanliz yanlis anlasilma olmasin. sagolasin spidee. Bi de gene boyle bi futbol cizgi filmi vardi ama ana karakter boyle Mavi sacli bi elemandi. Bu biraz daha gercekciydi boyle cok karizmatik beyaz sacli bir eleman vari Beken diye bi de onun kardesi gene beyaz sacli bi eleman. Sanirim Mavi sacli ana karakterin adi "Sun" du. Bu nu bilen var mi? galiba "Striker" di cizgi filmin adi ama tam emin degilim bunu bende ariyorum ya..harbi super bi cizgi filmdi.gercekydi biraz. torrent bulan olursa buraya yazsin.bu cocuk hatta cok unlu bi zengin adamin torunumydu oglumuydu neydi,feci mavi saclari vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilk sayfayi okur okumaz ahanda mavi sacli kahraman vardi omu yazicaktim, benden once davranmissiniz. =D su kirmizi kafali oyuncunun oldugu animeyi baska bi sitede hungry heart wild striker diye gordum bu arada Whistle!'i izleyen varmi? oda fena degildi. fazla bolumude yok. 39 bolummuydu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de hatırladım o elemanı yaw, ama mavi değil yeşildi saçları böyle cyan gibi bi renkti yeşile çalan.. striker diye adı aklımda kalmış benim de, eleman çok karizma takılırdı, böyle kız peşinde koşardı falan diye hatırlıyorum ama kaç sene olmuş zor hatırladım vallahi.. :D[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hatta onun bide turuncu kafali kut sacli bi arkadasi vardi. bide dedigin gibi peslerinde dolanan iki kiz hatirliyorum. bende striker diye hatirliyorum. o zamanlar ingilizce bilmiyodum, reklam aralarindan sonra televizyonun kosesinde s'li t'li r'li acayip bi sozcuk gorduumu hatirliyorum =D e striker oluyo oda.. bi kalecileri vardi uzun sacli bi cocuktu oda, adi da Lopez miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Star'da oynayan Striker diye bir seri hatırlıyorum. hatta burada bi de beyaz saçlı çok karizma biri vardı, en iyi oyuncu oydu. Bizim mazi saçlı oğlan dünya turuna çıktıklarında bununla uçakta mı ne karşılaşırlar da sonra dünyayı beraber gezip, futbollarını geliştiriyorlar felan. orijinal adını bi bulsam, şak diye indirecem ama...[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar