geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bu çizgi film de gidilmeye değer. Bence bir izleyin gayet keyifli olmuş.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben gittim ilk yarıyı izleyip çıktım..[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: NightSorrow, 17 Haziran 2005 09:18 tarihinde demiş ki: ben gittim ilk yarıyı izleyip çıktım.. birlikte gittik.bu film bizim utancımızdır.ilk yarısını izleyip çıktığım tek film.yanlışlıkla türkçesine gittik.orda zebranın wat didin gülüm?ve penguen in do you speak türkçe demesi bizi bitirdi.tabi arkadaki bebelerin durup durup madagaskaaaaaaaaaar die bağırmasının da etkisi büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi Ice Age daha gelmez ya onun üstüne tanımam zaten[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 böle filmlerde yaş 10 un üstündeyse sinemada gitmemek gerek. Yoksa cidden mahvedio çocuklar, dvd si fln alınıp seyredilmeli. (Bkz: Ice Age filmine sinemada gidilmiş çocukların hiç biri esprileri anlamamış hepsi "AAARHGGHNH NE KADAR ŞİRİN BİŞEY ÖÖ ÖLE" die haykırmıştır. ) Bütün animasyon filmlerde çocuklar hebehe hebehe olmaya başlamıştır artık.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 T-Bone la gittik bileti aldık 2 dk sonra içeri bi çocuk MADAGASKAAARRRR diye şarkı söyleyerek girdi ve biz pişman olduk ama..(son pişmanlııık neye yarar!!!)[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya ben de Nemo'ya gitmiştim kız arkadaşımla. İçeri bir girdim kapıda dondum önce '' Hasstır bu aklıma gelmemişti işte'' demiştim balonlarla falan koşuşturan bebeler görünce. Bok uyedik ay aman ühühü diye zırlarken film bir başladı yemin ediyorum yetişkinlerden daha az gürültü yaptılar. Bursa'nın çocukları evliya gibi yetişiyor o zaman.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hiç tanımadığım bi oğlan benimle muhabbete daldı. Çocuk:Adın ne? ben:dumur Ç:Naapıyosun? B:İyiyim seni sormalı Ç:elindeki mısırı uzatır B:nightsorrow ve ben dışarı[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Eee zamane çocukları. Kız olsaydın asılırdı bile.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 DVD sini aldım Bence çok güzel espriler var. film biraz kısa tutulmuş gibi animasyonlar süper. Penguenlere bittim.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 her seyi izlemek lazim, bunu da izlemek lazim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Penguenler dışında ne grafikler ne espiriler ne de seslendirme güzeldi... O şirin yavru hayvanı bile olması gerektiği kadar şirin çizip seslendirememişler işin içinde pixar olmadımı bu işler yürümüyo sanırım. Hele adada söylenen "move it" şarkısının türkçeye çevrilmiş hali de ömrü hayatımda duyduğum en kötü şarkıdır. Gitmeyin gidenleri tutun bırakmayın diyebileceğim bir animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar