Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Merhabalar patiler... Danışmaam gereken konu uzun zamandır oyuna girmediğim/giremediğim için karakterimin lvl41 de kalmış olmasıdır... Bana nerede nasıl kasacağım ile ilgili önerilerinizi bildirirseniz sevinirim... Bu arada karakterim lvl41 flame mage. Guilde alımlar kabul edilir :=P[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 birader yenisin herhalde:D neyse umarım flame/glacier yapmışındır.cunku chill e ihtiyacın olcak. eslanta gitcen orda ash knight dts party fln girebilirsin.iyi bir klan bulursan daha rahat lvl atlarsın.45ten sora eğer paper fire san aoe harpy veya aoe dts ye girebilirsin.şöyle bide durum var flame in yanına lightning koyarsan seni deruvish veya apost partye lr ci oalrak alabilirler:D ama 60tan sora reskill yapman lazım.[signature][hline]-Beramus- -Leiath-
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 flame / light en iyisi apos partylere girebiliyorsun CZ dede kacan adamı durdurmak icin Light büyüsü iyi oluyor[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Kardeş bekle sana feci bi kıyak yapıcam
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende bekliyim bari :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Eslant'ta şu noktalar arasında dolaş. Hemen bi party bulursun. Hatta daha party pls bile diyemeden invite gelir. Şöyle bi de tespitimi belirteyim. Giydiğin robe mutlaka kırmızı olmalı. Kırmızı robe u gören hemen alıyo partiye. Muhtemelen de bi beyaz robe'luyu atarak :D[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x[Bu mesaj Eternalus tarafından 17 Haziran 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aha en çok partye girdigim yerler :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Oyunda yeni değilim, oyundan mecburi uzaklaştım birsüre sadece... Ash Knightları felan biliyorum. Bnde o şekilde tahmin etmiştim ancak patilerin fikirlerinide almadan geçmek istemedim... Hepinize teşekkürler... Kasayım karakteri, birde guild buldummu kafama göre sanırım tamamlanır... Ha bu arada, karaktere flame,glacier verdim chill bir numara evet :)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Level 42 Warrior charım var diezde full plate set + 144 ar lik kalkan bide elimde +3 philum var (80 AP ) ben solo yaparak nerde exp kasabilirim ?[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Eslant ash party. Derulara alirlarsa daha iyi olur ama zor.[signature][hline]To me it's just monkey buisness!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Derulara alıolarda salağın teki heal atmayı parti dağılıo vs. ya solo yapmak istiyorum ben partyler çekilmio[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
Öne çıkan mesajlar