Fefe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Merhabalar ! Adsl'den gelen interneti D-Link access Point ile dağıtıyorum ve internet var ama ayar yapmak için içine giremiyorum.Nedendir ? Kitapcığında 192.168.0.50 diyor onuda denedim olmuyor ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konu hakkında pek bilgili değilim ama ulaşamaman sanırsam pc ile modem arasıda bir bağlantı sorunundan kaynaklanıyor bence. ara kabloyu fln bi kontrol et istersen yada usbden bağlıyorsan başka bir usb portuna al, belki driver sorunuda olabilir. benim aklıma gelenler bunlar. belki çok düşük bir ihtimal ama modeminde de bir arıza olablir.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şimdi şöle benim sistemim. Adsl Modem Zoom x4 ----->D-Link Access Point----->Pc ler Şuan internet var ama güvenlik ayarları yapmak için Access Pointe girmem lazım giremiyorum içine.Hani adsl modemin içine girildiği gibi ayar yapamıyorum. Delircem[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eğer net e bağlıysan -ki bağlısın anladığım kadarıyla.. başlat > çalıştır > cmd [enter] tracert domain.com [enter] bunu bir dene. çıkan sonuçlardan ilk ikisinde ya da üçünde üzerinden net e çıktığın makinelerin ip leri yazar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Zopik çıktı bişiler denedim ama bi Modemin çıktı 10.0.0.2 Diğerleri web adreslerinin snaırım. Accesspoint çalışıyor ama içine girip ayar yapamıyorum ![signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hmm hmm .. eğer pc - modem - access point şeklinde bağlanıosan nete mutlaka çıkar. access point başka bi işe yarıosa bilemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya Şifre koymak için istiyorum ! Her adaptörü olan şimdi çıkabilir ![signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ünlemli konuşmana lüzum yok. Daha önce kullanmadım etmedim. Bilmiyorum fikrim yok. Ama dediğim yöntemle bulursun ip adresini. Neyse kolay gelsin sana işim gücüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sana karşı bir sinir içinde değilim bu kadar alınganlık göstermene gerek yok.Gösterdiğin ilgin için TEŞEKKÜR EDERİM ![signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar