Rahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşlar soru başlıktaki, saat 23:30 da haydarpaşadaki trende olmamız gerekli, ama en yakın saattaki vapurun tarifesini bulamıyorum. eski tarifeler var ama ido ya geçtikten sonra değişti mi emin olamadım. idonun sitesndeki sefer tarifesinde karaköy iskelesinin ismi geçmiyor. bileniniz bineniniz var mı? saat en geç 23:00 da haydarpaşada olmak için kaçta eminönünde veya karaköyde olmam gerek?[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Vapurlar İdo'ya ne zaman geçti?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende bilmiyorum hiç ne zaman geçti, bi baktım turuncu turuncu olmuş her taraf. bi fikir verin yaw öğrenmem lazım bunu maks 1-1.5 saat içinde[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 http://gezinet.net/ulasim/vapurlar/tarife.asp[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 http://www.ido.com.tr/kadikoyenimonu.asp[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eheh eminönü yerine enimönü yazmışlar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 werewolf saolasın, benzer bişi ben de bulmuştum ama ido ya geçtikten sonra değişti mi acep diyorum. forgiver sen de saolasın ama o sefer tarifesinde karaköyün esamesi okunmuyor. = (eski tarifeye göre geç saatte giden vapurlar sade karaköyden kalkıyo) önceden gidecem artık herhalde[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Haziran 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Karakoy de ne yapcan ?[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeaon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sıkıştırmasana çocuu karaköy de işi var işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 nası napcan? vapura binecem karaköyden. saat 9 dan sonra kadıköye giden vapurlar karaköyden kalkıyordu eskiden. hala öyle mi bilmiyorum. o yüzden soruyorum. (çözemediğim zevzek bi espri seziyorum ama du bakalm.)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Karaköy malum evleriyle ünlüdür Rahan.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ...[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yaz tarifesine geçildi, karaköyden son vapur 23:30da kadıköye olması lazım. sen 23:30da haydarpasada olalıysan büyük ihtimalle 23:00da karaköyden sondan bi önceki vapur kalkıyodur büyük ihtimalle[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 17 Haziran 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 23 de vapur oldugunu sanmıyorum. otobusle falan gitmeyi deneyin.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar