tower Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşlar eski charla 40 olana kadar hep kallugadaydım şans buya orda bikaç kişi kastırdı beni hemen 40 oldum ve eslanta geldim.eslantta ilk zamanlar çok zordu 48 olunca apos ve derulardan çıkmaz oldum 80lr veriyodum ve güzel kasıyodum ama sıkıldım şimdi assassin bi char açtım lvl 36 oldu ama inanınki kasamıyon ben bu charı eslantta kadar nası kascam ya kallugada kasmak çok zor[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Lvl: 3x Server: ares
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 40 akadar kasması bence çok kolay önemli olan 50 den sonra ama assasin kasması çok zordur sana önerim git Death Knight Kes Tek Başına[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o=
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lvl 36 da deli gibi pot harcaman lzm death knight icin paran dayanmaz 40 olmaya ^^.Archer rules diom dinlemiolar[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. KO ----- Name:Anelor Clan:TheVampires Class:Assasin Lvl:4x Np:0
Öne çıkan mesajlar