Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşar bil. format atmak istiyorum bu nedenle xp cdsini takıp bil yeniden başlatıorum ama kurulum bir türlü başlamıyor direk kurulu xp açlıyor.bios ayarlarından cd'den kurulum için gereken ayarlarıda yaptım ama bir türlü istediğim olmuyor.yardım ederseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bios'tan first boot device'i cdrom olarak göster. İçinde boot olan bi winxp cd'sini tak ve bekle. Zaten türkçe ise xp cd'si bir tuşa basman için uyarı verir. Eğer herşey normalse cdromun cdyi okumuyor olabilir.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yada cd bootable değildir..[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 önce format atman gerek,Win 98 açılış disketiyle dosa gel sonra format atıp xpyi kurabilirsin.[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 anakartın asussa büyük ihtimalle boot menü var başlangıçta f8 e basabilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Dark_Soul, 17 Haziran 2005 20:29 tarihinde demiş ki: önce format atman gerek,Win 98 açılış disketiyle dosa gel sonra format atıp xpyi kurabilirsin. Gerek yok xp cd'si ile gayet basit ve kısa bir şekilde yapabilir. Hem zaten ntfs ise başlangıç disketi işe yaramaz.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar