LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ses kartımı hangi slota takıcagım ?Bilgisayarın içini açtım arkada yaklaşık 6 tane slot var, 56k modemı cıkarıp taktım pc açılmadı hangisine takacağım ?[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ses kartı PCI sota uygundur, Modemi taktığın slota benzer bir slota takabilirsin. Bilgisayarın açılmaması ilginç, belki modemi tam olarak oturtamamışsındır[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Pci slotlardan birine takıcaksın. tek değişik bir slot vardır oda agp'dir zaten. Modemi çıkartıp ses kartını takarken diğer parçalardı oynatmış olabilirsin o yüzden açılmıyor olabilir. örn: ram.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 beyaz olana takıcan bu arada anakartın çok eskiyse en altta siyah uzunca bi soket vardır. onada olabilir. adını unuttum kahverengi gibi olan agpdir ekran kartı için beyaz olan pci dır. siyah olan da hede dir[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 takım ve çok ilginç 9-10 kere formattan sonra sorunsuz yüklediğim ses kartı , Creative SoundFusion(tm) WDM arabirimi aygıtını yükleyemiyor.Netten arattım driverını bulamadım.Bulabilen olursa buraya yazarsa çok makbule geçer.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 9-10 format mı? restart demek ıstedın heralde[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok anakart degismeden önce 9-10 kere format atmıstım hiç birinde sorun cıkmamıstı.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yardımcı olurlarmı bilemiyecem ama bi buraya bakın bide Buraya[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 www.driverguide.com uname: driver2 pass: all bilmem baktınmı ama bi bak[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sağolun yükledim , sorun sanırım su an ses kartında cünkü hem burdan hem kendi cd mden yüklemeye çalışınca donuyor pc. Bari ac97 onboard olanı kullanayım. 3-d media ac97 driverını bulamıyorum bu seferde anakart gigabyte[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oha ben böyle bişi görmedim bi roll back yaptım hem onboard hemde ses kartım sorunsuz çalışmaya başladı !!! Allahım sen çok büyüksün ! :)[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bilgisayar bu şeytan icadı akıl, sır ermiyor :D[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar