Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun Yeni bmw3 serisi test ettim izlenimlerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slmm

Bugun saat 4 gibi bursada yeni bir bmw 3 serisi test ettim.

320d.

simdi izlenimlerim

birincisi cok ses cikartiyor diyenler bok yemis:)(kizma diab:) )
yani benim omrumde gordugum en sesiz dizel tamam ilk calistirista motor sogukken az traktorlesme var ama sonra bitiyor.

arabanin icine asla ve asla ses girmiyor

ve inanilmaz torq ayarlanmis patlama yok.
bende s40 t4 var onda turbonun sarj ettigi 4 bin devirlerde bir patlama yasaniyor bunda ise super ayarlanmis hissetmiyorsun.

yanimda kardesim vardi abi yurusene derken bir baktik hiz 140:)

aksesuarlardan bahsetmiyom zaten bmw bilen bilir:)

tuketime gelince satan adamin dedigine gore 7.5 8 lt dizelle 100km yapiyor ben biraz gostergeleri oynadim test arabalrinda hep basilir bilirsiniz ole olmasina ragmen yine 8-8.5 lt yiyomus dogru yani.

acikcasi ben bayildim oturup volvo t4 le karsilastirmam iki gomlek ustun:)

ha eksik taraflari gordugum en bariz eksi
cam acma kapama yerlerinin ele biraz uzaga koyulmus olmasi uzanmaniz gerekiyor azicik.

birde fiyat:) benim sectigim paket 67bin euro tuttu tabi ben sunroof istemedim onla 68 bini gecer heralde[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Onlyreal çok sağol, benim de test etmeyi düşündüğüm araçlardandı kendisi, çok iyi oldu.
Ben hayırlısıyla benzinlisini test edeceğim, bakalım.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
valla adam tanidik bmw deki

direk kendi degisi direk salla benzinliyi dizele bak sen[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Araba hareket halindeyken dizelin sesi çıkmaz ya benzinliye binip gaza basmaya korkmaktan iyidir bence :)

Araba hareket halindeyken sadece turbo'nun sesini duyuyosun zaten oda çok hoş bi sestir ben sırf onu duyiym diye bazen bağırtarak gidiyorum :D Bağırtmadıktan sonra Astrada bile ses duyulmuyo. BMW de hiç rahatsız etmez.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
ya abi heralde izin ver o kadarda dana olmiyim yani:)

omrumdeki ilk dizel degil biz 200d lerden geldik bu gunlere:P

saka bir yana ilk calisma ani disinda ki normaldir biraz isininca yurumezken bile ses bekledigimden cok iyi. birde iceri hic ses almiyor ya nasil yapilmis bilmiyorum:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Adamlar boşuna "The Ultimate Road Machine" diye reklam yapıp, 120 milyarın üstünde para istemiyorlar alete :)

Dizel arabalara ve otomatik viteslere hep soğuk bakarım, amma velakin BMWlerin dizelleri bir acayip,benzinlilerden iyi gidiyor aletler, sanırım dizel konusunda fikir değiştirebilirim... (Otomatik vites? Asla! Bütün ruhu öldürüyor)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
only cim içine ses gelen dien yok zaten :)
duyan dışardan duyuo yoksa içinde sorun yok zaten.giderken pek anlasılmıo ses ama durunca gerçekten hoş olmuo şahsen bana göre.[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 15 Haziran 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cafein ayrıca artık düz vites araba tercih edilmio.hele istanbul trafiginde hiç.triptonic vites de ayrı bi zevk[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ya sole diyim ben bu kadar hizli vites degistiremem abi 8 saniyede 3 vites beni asar:)

ama diab sesi ozellikle distan dinledim

hatta adam deli gibi bakti bana dedim calistir sunu
rolantide dursun:)

evet ilk calistiginda biraz ses var ama dizel yani bu ben daha sessiz dizel gormedim.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
valla bende e46 kasa var feci memnunum 2 sene sonra alırım bu yeni kasayı.gerçekten çok süper olmuş araba bende kullandım halama aldık bir tane.

bmw,mercedes'te sıfır araba almak bana pek mantıklı gelmemiştir bugüne kadar.ha aldığım araba m5 veya cl 55 amg filan değilse :)
Mesaj tarihi:
yahu hani bu aletin direksiyonu ağırdı. Hiç bir yorumda bulunmamışsın direksiyon hakkında.

3.30i ile arasında bariz bir fark varmış yani. Çünkü " Active Front Steering " olayı 3.20d de olmamalı.

Bir hantallık hissetmedin mi ? Yoksa aslında benim bahsettiğim sistem opsiyon şeklinde bütün 3 serisinde mevcut mu ? ( gerçi söylediğin fiyata göre bu sistemin olmaması lazım )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
valla bir kac u donusu yaptim

sagli sollu hareketler falan

yani benim s40 t4 ten sonra agir gelmedi bana:)

gerci ben cok yumusak direksiyonda sevmiyorum yani hissetmem lazim:)

cok yumusak diresiyon istiyorsan citreon pludriel al bence:) tirnakla donuyordu:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Abi gözünüzü seviim bmw nin yanında mumkunse volvo felan demeyin ayıp oluyo bmw firmasına :)..bmw bu sonuçta fazla söze gerek yok :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
------------------------------------------
Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bende auto show'da binmiştim. gerçekten hoş araba. 5'e göre daha çok seviyorum. fakat koltukları bana biraz dar geldi, arkama oturan adam bile biraz öne itsene sıkıştım dedimişti. eh sonuçta buda bmw :)
keşke bende canlı canlı test edebilsem.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
iide 3 e bindin dar geldi? arkadakinin boyu ve senin boyunda normalse sen heralde 1 serisine felan bindin .. oda bmw ya :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
------------------------------------------
Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger

• Yeni Oluştur...